Solutii Eco

Romstal te îndeamnă să trăiești ECO!

Romstal recomanda produse de ultima generatie care sa va transforme casa intr-una cu adevarat activa, independenta si inteligenta!Casa ECO

Compania noastra promoveaza cele mai noi produse care nu numai ca functioneaza ireprosabil dar consuma extraordinar de putina energie lucru care ajuta direct mediul inconjurator dar si calitatea vietii, fizic – prin imbunatatirea aerului pe care-l respiram si psihic – prin micsorarea facturilor la utilitati.

Casa moderna este capabila sa functioneze singura, fara nicio sursa externa de energie. Toata energia necesara casei vine de la soare prin panouri solare capabile sa capteze si sa pastreze energia pentru mai mult timp in baterii. Soarele ofera de aproximativ 500 de ori mai multa energie decat ii este necesara populatiei planetei. Pentru a beneficia de aceasta energie exact atunci cand avem nevoie de ea vom investi in panouri solare capabile sa ne ofere independenta fata de distribuitorii de energie.Energie solara

In aceeasi ordine de idei, vom prelua caldura direct din pamant, apa sau aer prin pompe de caldura. Bineinteles, principala caracteristica a unei astfel de case, in care domina produse moderne inteligente, o constituie impactul pozitiv pe care aceasta il are asupra mediului inconjurator. Energia pe care o produce casa visurilor trebuie sa provina din surse regenerabile.

Acest stil ECO ne asigura confortul, datorita unui climat interior confortabil si sanatos. Multumirea sufleteasca pe care o obtinem prin asigurarea proprie a luminii, temperaturii potrivite, apei si aerului proaspete, de calitate este tradusa prin costurile infime care ne ajuta sa recuperam rapid investitia initiala.

Stilul ECO nu se rezuma asadar doar la strangerea gunoielor, inchiderea apei cind nu o folosim sau stingerea luminii de Ora Pamantului.  Alege produsele din gama Romstal Eco, acestea reusind sa iti ofere o solutie sustenabila dar si o alternativa confortabila la viata de zi cu zi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *