Stiri

ROMSTAL TABLE TENNIS CHALLENGE 2022

Ediția de anul acesta a ROMSTAL TABLE TENNIS CHALLENGE 2022 a avut loc în data de 27 noiembrie anul acesta și a adus împreună 140 de instalatori din toate colțurile țării.

Uniți de pasiunea pentru sport, aceștia și-au petrecut ziua participând la campionatul de tenis de masă, la campionatul de table și cel de darts, în ansamblul Sălii Polivalente din București.

Începând cu ora 10, după terminarea micului dejun, mesele de ping-pong, 12 la număr, au fost ocupate de către participanți, meciurile jucându-se la simplu, sub forma unui turneu. Nelipsite de implicare din partea partenerilor, au fost și campionatele de table și darts, desfășurate în paralel cu cel de tenis de masă. Spectatorii au fost invitați să-și urmărească favoriții, să descopere și să se bucure de eveniment.

La ora 12 a fost pauza de masă, unde concurenții și-au recăpătat puterile, au socializat și au vizitat standul de branduri proprii unde au putut observa și testa produse marca Romstal.

Atmosfera a fost în același timp una competitivă, antrenată și de spațiul de desfășurare, Sala Polivalentă, dar și datorită faptului că fiecare concurent își dorea să câștige, cât și una prietenoasă, creându-se relații de amiciție între participanți.

La finalul zilei, cei mai buni jucători la campionatul de tenis de masă și darts, dar și cei mai norocoși de la campionatul de table, s-au bucurat de premiile oferite.

Mulțumim Federației Române de Tenis de Masă și sponsorilor, fără de care acest eveniment nu ar fi avut loc, dar și participanților, creând momente de neuitat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *