Articole recomandate

Romstal.ro – Confortul necesar la doar un click distanță

In perioadele de criza, casa devine refugiul tau! Asigura-te ca ai tot confortul necesar alegand produse de cea mai inalta calitate de pe romstal.ro!

Ti-am pregatit o pagina speciala in care am inclus cele mai bune oferte la centrale termice, boilere si aparate de aer conditionat.

Alege chiar acum centrale de la cei mai recunoscuti producatori (Vaillant, Viessmann, Riello) si vei primi produse de top care iti vor garanta excelenta si flexibilitate in productia de energie termica. Va recomandam noile aparitii, centralele in condensatie. Acestea au un randament ridicat bazandu-se pe tehnologia care permite crearea conditiilor de condensatie a vaporilor din gazele de ardere in zona schimbatorului primar al microcentralei, astfel incat caldura eliberata sa fie recuperata in agentul primar care circula prin schimbator. Daca in aceasta zona are loc condensarea totala a vaporilor putem fi siguri ca am recuperat din gazele de ardere, prin urmare acest tip de centrala in condensatie va avea un randament cu cel putin 10% mai mare decat una clasica.

Tot aici gasesti boilere electrice la preturi excelente! Pe site-ul nostru ai la dispozitie boilere de mici si mari dimensiuni de cea mai buna calitate! Alege acum un boiler electric rapid si economic care iti aduce apa calda fara compromisuri. Cu ajutorul acestor produse vei uita de problema incalzirii apei calde menajere ele ocupandu-se fara probleme de aceasta sarcina cu ajutorul rezistentelor electrice din dotare. Avantajele utilizarii unui boiler electric sunt mai mult decat evidente. Ele sunt usor de instalat garantand imediat debitul de apa necesar activitatilor zilnice. Un alt avantaj este ca acest tip de boiler electric nu necesita cos sau tubulatura de evacuare. Tot ceea ce aveti nevoie este o priza de alimentare. Boilerele noastre se remarca prin durata mare de viata si mentenanta usoara.

Te pregatim sa intampini caldura verii cu aparatele de aer conditionat Habitat si Mitsubishi Electric de la Romstal! In acest moment, le gasesti cu pretul redus cu pana la 13%! Alege dispozitive excelente care vor spori confortul locuintei, biroului sau magazinului dumneavoastra! Avem in portofoliu aparate de aer conditionat de diverse tipuri si puteri la preturi foarte avantajoase. Va va fi foarte usor sa alegeti apratul AC potrivit in functie de dimensiunea camerei. Aceste aparate va vor permite sa obtineti un randament maxim datorita tehnologiei inverter integrate. Ele vor fi astfel capabile sa raceasca rapid incaperea si chiar s-o incalzeasca cu un consum de energie foarte redus.Aer condiționat Mitsubishi Electric Ln

Profita acum si ia-ti produsele necesare cu cel mai bun raport pret/calitate pe care il puteti obtine!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *