Pompe

Romstal recomandă pompele de căldură CLIVET

Intr-o lume tot mai afectata de schimbarile climatice, trebuie sa avem grija ce alegeri facem atunci cand vine vorba de aparatura pe care o alegem pentru casa. Sistemele de climatizare invechite polueaza din ce in ce mai mult, emisiile de CO2 fiind peste limita admisa. CLIVET poate reprezenta unul dintre primii pasi spre o lume mai curata, fiind o companie cu focus pe viitor, pe confortul planetei si al populatiei, folosind tehnologii inovatoare.

CLIVET s-a infiintat in 1989 in Italia si a inceput cu producerea de sisteme de racire si pompe de caldura. Apoi a inceput dezvoltarea sistemelor specializate inovatoare bazate pe unitati pe acoperis, sisteme de bucla de apa si sisteme rezidentiale. In 2016, datorita parteneriatului industrial cu MIDEA Group, Clivet si-a completat gama de solutii prin integrarea produselor VRF, MONO/MULTISplit si a tehnologiilor Midea.

Astazi, cladirile trebuie sa ofere un standard ridicat si constant de bunastare, indiferent de conditiile exterioare. Nu toate cladirile sunt la fel: in functie de utilizarea lor, exista diferente considerabile in ceea ce priveste intensitatea sarcinii, cererile simultane de apa calda si rece, productia de apa calda menajera si reinnoirea aerului.

De aceea Clivet a creat o serie de solutii de sistem specializate pentru aplicatii care raspund nevoilor specifice diferitelor cladiri prin optimizarea eficientei generale in raport cu sistemele traditionale (boiler, chiller, AHU). Sistemele specializate Clivet simplifica lucrarile de proiectare si instalare, imbunatatesc controlul intregului sistem, reduc impactul asupra mediului si, in acelasi timp, optimizeaza investitia initiala, reduc costurile de functionare, cresc ratingul energetic al cladirii si valoarea acesteia pe piata.

CLIVET inseamna grija pentru mediu! Descopera si tu pompele de caldura ce functioneaza cu energie electrica, care poate fi produsa din surse regenerabile. Te invitam sa alegi solutii care scad impactul asupra schimbarilor climatice. Spre exemplu, agentii frigorifici au GWP scazut, un indice care masoara potentialul de incalzire globala. TERRA este singura noastra casa si trebuie sa avem grija de ea. Produsele CLIVET sunt certificate european. Respecta directivele aplicabile produselor, conform cerintelor valabile pentru toate tarile UE, pentru a garanta un nivel adecvat de siguranta.

Pe langa pompele de caldura poti comanda si aparate de aer conditionat produse de CLIVET. Navigheaza pe site-ul nostru si comanda produsul potrivit pentru tine!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *