Romstal organizează un nou program de calificare instalatori și electricieni

Academia Romstal Bucuresti va organiza, incepand cu data de 11 martie 2019, cursul de calificare profesionala in meseriile de: “Instalator instalatii de incalzire centrala’;  “Instalator instalatii tehnico-sanitare si de gaze” sau “Electrician constructor”.  Toti cei interesati de cursurile de formare profesională se pot inscrie pana in data de 4 martie 2019.

Centrala termica - VTP

Cursurile din cadrul Academiei Romstal sunt organizate impreuna cu “Directia de munca, Solidaritate Sociala si Familie a Municipiului Bucuresti”, “Comisia de Autorizare a Furnizorilor de Formare Profesionala a Adultilor a Municipiului Bucuresti” si “Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor (CNFPA)”.

Toti cei care au ca obiectiv obtinerea certificatului de calificare in meseriile de instalator instalatii de incalzire centrala, instalator instalatii tehnico-sanitare si de gaze, sau electrician constructor si care indeplinesc conditiile de acces necesare (absolvent al învăţământului general obligatoriu – minim 10 clase, din 2010, si care prezinta dovada medicala – apt pentru practicarea meseriei de instalator) sunt asteptati la Academia Romstal din cadrul SC Romstal IMEX SRL, Bucuresti, sos. Vitan- Bârzesti, nr.11A, sector 4, telefon 021.332.09.01/151, e-mail: vali.antoniu@romstal.ro; telefon mobil: 0722.590.016.

Acte necesare:

–              copie dupa certificatul de nastere;

–              copie dupa cartea de identitate;

–              copie dupa ultima diploma de studii;

–              adeverinta medicala de la medicul de familie, apt pentru meseria de instalator.

In ceea ce priveste durata cursului, aceasta este de 6 luni si consta in pregatire teoretica si practica la „Academia Romstal”. Cursurile se tin de luni pana vineri (3 ore/ zi) incepand cu ora 15:30.

Costurile cursului sunt de 150 euro, plus TVA, de participant (achitati in lei, la cursul BNR din data facturii). Jumatate din suma se va achita in prima saptamana a cursului.


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

In echipa Romstal din 2007

romeo has 758 posts and counting. See all posts by romeo

One thought on “Romstal organizează un nou program de calificare instalatori și electricieni

 • 26 October, 2019 at 20:48
  Permalink

  Sunt interesat de aceste doua cursuri . : “Instalator instalatii de incalzire centrala’; “Instalator instalatii tehnico-sanitare si de gaze” .

  Va rog sa-mi spuneti daca aveti in aceasta toamna deschis un asemena curs .

  : “Instalator instalatii de incalzire centrala’; “Instalator instalatii tehnico-sanitare si de gaze”
  Va multumesc

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *