Stiri

Romstal organizează un nou program de calificare instalatori și electricieni

Academia Romstal Bucuresti va organiza, incepand cu data de 11 martie 2019, cursul de calificare profesionala in meseriile de: “Instalator instalatii de incalzire centrala’;  “Instalator instalatii tehnico-sanitare si de gaze” sau “Electrician constructor”.  Toti cei interesati de cursurile de formare profesională se pot inscrie pana in data de 4 martie 2019.

Centrala termica - VTP

Cursurile din cadrul Academiei Romstal sunt organizate impreuna cu “Directia de munca, Solidaritate Sociala si Familie a Municipiului Bucuresti”, “Comisia de Autorizare a Furnizorilor de Formare Profesionala a Adultilor a Municipiului Bucuresti” si “Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor (CNFPA)”.

Toti cei care au ca obiectiv obtinerea certificatului de calificare in meseriile de instalator instalatii de incalzire centrala, instalator instalatii tehnico-sanitare si de gaze, sau electrician constructor si care indeplinesc conditiile de acces necesare (absolvent al învăţământului general obligatoriu – minim 10 clase, din 2010, si care prezinta dovada medicala – apt pentru practicarea meseriei de instalator) sunt asteptati la Academia Romstal din cadrul SC Romstal IMEX SRL, Bucuresti, sos. Vitan- Bârzesti, nr.11A, sector 4, telefon 021.332.09.01/151, e-mail: vali.antoniu@romstal.ro; telefon mobil: 0722.590.016.

Acte necesare:

–              copie dupa certificatul de nastere;

–              copie dupa cartea de identitate;

–              copie dupa ultima diploma de studii;

–              adeverinta medicala de la medicul de familie, apt pentru meseria de instalator.

In ceea ce priveste durata cursului, aceasta este de 6 luni si consta in pregatire teoretica si practica la „Academia Romstal”. Cursurile se tin de luni pana vineri (3 ore/ zi) incepand cu ora 15:30.

Costurile cursului sunt de 150 euro, plus TVA, de participant (achitati in lei, la cursul BNR din data facturii). Jumatate din suma se va achita in prima saptamana a cursului.

One thought on “Romstal organizează un nou program de calificare instalatori și electricieni

  • Sunt interesat de aceste doua cursuri . : “Instalator instalatii de incalzire centrala’; “Instalator instalatii tehnico-sanitare si de gaze” .

    Va rog sa-mi spuneti daca aveti in aceasta toamna deschis un asemena curs .

    : “Instalator instalatii de incalzire centrala’; “Instalator instalatii tehnico-sanitare si de gaze”
    Va multumesc

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *