Cabine de dus

Optează pentru soluțiile de amenajare a dușului de la Novellini pentru un viitor mai bun

Misiunea Romstal este de a fi principalul partener de încredere al instalatorilor, furnizându-le produse care reduc consumul de energie, apă şi emisiile de gaze cu efect de seră.

Unul din brandurile profund orientate catre sustenabilitate este Novellini. Prin asumarea unui proces de productie cu impact cat mai redus asupra mediului, controlul substantelor toxice si reducerea consumului de energie, Novellini isi propune sa se alinieze cerintelor privind protectia mediului.Novellini Lunes H

Solutiile care definesc peretii de dus Novellini.

Finisajul profilelor care protejeaza mediul printr-un ciclu integrat de productie cu emisii de carbon reduse la maximum. Este tratat anticalcar, antibacterian, ecologic si, in acelasi timp, isi pastreaza stralucirea timp indelungat. Stratul cromat este imbogatit cu argint si aditivi pe baza de zeolit, care previn dezvoltarea bacteriilor, a mucegaiului si ciupercilor. Finisajul disponibil in variantele alb, negru, nichel, argintiu, auriu si crom sunt testate in laborator, garantand reducerea cu pana la 99% a bacteriilor.

Sticla de dus este tratata Crystal Clear.

Isi pastreaza timp indelungat stralucirea si este usor de curatat gratie tratamentului Crystal Clear care impiedica depunerile de calcar si dezvoltarea bacteriilor. Veti gasi in oferta Romstal o gama larga de produse Novellini pentru amenajarea zonei de dus: pereti de dus, usi de dus si cadite de dus care sa permita o mai buna adaptare la nevoile de amenajare ale clientilor.

Peretii de dus tip Walk-in Lunes H de la Novellini transforma o incapere banala de baie intr-una moderna, demna de reclamele de o prezentare pe Pinterest sau Instagram. Simpla prezenta a peretelui de duș Lunes H va oferi senzatia de lux, confort si eleganta desavarsita.

Novellini a investit in design o lunga perioade de studii, pentru a oferi utilizatorului final cea mai buna experienta posibila la contactul cu apa.

Peretele de dus de tip Walk-in Lunes H, compus dintr-un geam fix este conform standardelor  europene de siguranta.  Acesta include bara de sustinere de 100 [cm] si sistem de fixare in pardoseala. Geamul clar de 6 mm grosime garanteaza calitatea unui produs high-level. Peretele transparent este extrem de solid, pregătit să facă față nenumăratelor ședințe de relaxare pe care le va găzdui. Peretii de dus sunt foarte ușor de întreținut, menținându-și transaparența chiar și după o perioadă îndelungată de utilizare.

Amenjarea aerisita de tip walk-in este extrem de versatila, garantia  unei bai rafinate si moderne.

Peretii si usile de dus Zephyros permit o amenajare inchisa a spatiului de dus, fie prin inchiderea unei nise intre 2 pereti, fie pe colt, prin adaugarea unui perete lateral. Sunt o interpretare inedita a cabinei de dus, permitand dimensiuni atipice si un spatiu mai mare si mai confortabil in zona de dus. Usile sunt glisante, ceea ce permite economie de spatiu si incastrarea intr-o amenajare de baie atipica.

Usa de dus Coral cu montare pe dreapta sau stanga este o solutie cu usa batanta cu deschidere ampla catre o zona de dus generoasa ca spatiu si confort.

Caditele de dus Olympic sunt o solutie eleganta pentru peretii si usile propuse mai sus.

Odata cu caditele de duș Olympic Plus, Novellini a reintrodus producția de suprafețe de pardoseală pentru duș texturate. O lunga perioada de timp, cada de duș Olympic de la Novellini a fost singurul produs rezistent la alunecare de pe piața europeană a produselor de baie. Compania a realizat importanța unei cazi de duș inca din stadiul incipient și a fost unul dintre pionierii utilizarii de materiale inovatoare pentru producerea acesteia. Metodele de fabricare specifice au facut ca Olympic Plus sa ramana pana astăzi una dintre cele mai puternice și mai stabile cadite de dus de pe piata.

Caditele de dus Olympic Plus pot fi instalate pe podea, precum o cadita convenționala, sau plasate direct pe grinzi pentru a obține o soluție la nivel de acces la același nivel, fără a fi nevoie de cadre suplimentare de fixare. Suprafata caditei este suficient de rezistenta pentru a putea fi curatata cu produse pentru baie de uz casnic (convenționale), inclusiv agenți de curățare anticalcar. Recomandarea noastra este sa folositi produse de curatare prietenoase cu mediul, precum aceasta solutie pentru suprafete multiple Grohclean, conceputa de un alt furnizor consacrat in industria de amenajare a baii, Grohe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *