Solutii Eco

Romstal îți recomandă cele mai moderne soluții de filtrare a apei

In acest articol ne dorim sa iti aratam care sunt beneficiile implementarii unui sistem de filtrare pentru sanatatea ta si a familiei tale dar si pentru mediul inconjurator. De exemplu, stiati ca, anual, o familie de 4 persoane care consuma in mod frecvent apa imbuteliata, arunca in natura cel putin 1000 de recipiente din material plastic, majoritatea ajungand fie in gropile de gunoi, fie direct in natura? Din pacate, doar o mica parte din acestea sunt reciclate si transformate in alte produse. Plasticul din care sunt realizate pet-urile este un material extrem de rezistent in natura. Dureaza aproximativ 700-800 de ani pana incepe sa se descompuna si se dezintegreaza complet abia dupa circa 1000 de ani.

Trebuie sa stiti, de asemenea, ca apa imbuteliata este cel mai scump produs pe care il cumparam, ea fiind de aproape 1000 de ori mai scumpa decat apa de la robinet. Nu mai punem la socoteala faptul ca, pe langa sumele platite, veti fi nevoiti sa transportati aproximativ 2 tone de apa de la magazin acasa, intr-un an. Alti bani pentru combustibil plus timp pierdut.

Ce putem face?

Pentru a contracara efectele asupra mediului va recomandam sa beti apa de la robinet filtrata suplimentar. La Romstal, va punem la dispozitie mai multe tipuri de sisteme de filtrare care imbunatatesc semnificativ calitatea apei: retin particule solide din apa (filtrele mecanice), reduc gustul si mirosul de clor (filtre cu carbune activ antibacterian).

Stim cu totii ca apa din reteaua publica este monitorizata si tratata cu clor pentru a elimina bacteriile si microbii. Totusi, expunerea prelungita la clorul din apa ne poate afecta sanatatea, cel mai vizibil afectate fiind pielea si parul. Clorul poate cauza iritatii sau eczeme, uscand excesiv pielea, sau poate cauza pusee de acnee. In plus clorul da un gust si miros neplacut apei, ceea ce ne determina sa bem mai putin apa sau sa apelam la solutii costisitoare precum apa imbuteliata.

Filtrele sunt usor de montat si intretinut. Tot ce trebuie sa faci este sa te asiguri ca inlocuiesti la timp cartusele filtrante astfel incat sa te bucuri pe deplin de o apa sanatoasa. Plus ca faci o economie semnificativa, investitia initiala amortizandu-se in scurt timp.

Descopera in pagina speciala creata de Romstal de ce ai nevoie de un sistem de filtrare a apei si care sunt acestea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *