Aer conditionat

Romstal Habitat, aparatele de aer condiționat care iți garantează confortul

Pregateste-te sa infrunti caldura torida a verii cu aparatele de aer conditionat Romstal Habitat! Alege unul cu puterea potrivita pentru tine. In magazinul nostru sunt disponibile cu puteri cuprinse intre 9000 si 24000 de BTU. Odata alese el vor incepe imediat sa va racoreasca locuinta uimindu-va in acelasi timp cu aspectul elegant, caracterizat de un design Streamline si un stil european simplu.

Romstal Habitat asigura ventilarea, dar si incalzirea corespunzatoare pentru incaperile dumneavoastra.  Aparatul de aer conditionat de tip monosplit cu inverter, este usor de instalat datorita noii placi de montaj si a carcasei spatioase, ce permite acces usor la conexiuni, filtre reducand timpul de montare si curatare. Datorita acestei structuri a fost creata o placa integrate universala ce se poate asambla la toate modele din gama, fiind usor de inlocuit astfel readucand timpul de intretinere.

Aparatele aer conditionat Romstal Habitat sunt disponibile si in modul Wi Fi putand astfel fi controlate de la distanta. Aparatul de aer conditionat Romstal HABITAT cu Wi-Fi poate fi programat si gestionat direct de pe telefon. Astfel, daca exista o conexiune la internet, aparatul poate fi oprit ⁄ pornit si setat prin intermediul telefonului. De asemenea, aparatul beneficiaza de functia sleep, functia de verificare a erorilor, precum si functia energy, care permite verificarea lunara a consumului de energie.

Un aparat de aer conditionat repezinta o necesitate pentru a putea functiona fara probleme si a ne putea realiza munca in conditii propice. Iata de ce va punem la dispozitie cea mai avansata tehnologie pentru un a obtine confortul visat. Romstal Habitat functioneaza economic si eficient! Echipat cu un motor cu tehnologia DC Inverter, HABITAT asigura o performanta stabila, de clasa A++ la racire si A+ la incalzire. DC Inverter este un dispozitiv electronic care schimba curentul alternativ (AC – 220/50Hz) in curent direct (DC – 6/12/24) sau vice-versa.

Unitatile cu tehnologia DC Inverter:

 • Au eficienta marita in comparatie cu aparatele de aer conditionat traditionale;
 • Au durata de viata extinsa pentru componente;
 • Elimina fluctuatiile vizibile de sarcina, ceea ce le face sa fie mai silentioase si reduc costurile de operare dar si numarul defectiunilor;
 • Isi schimba capacitatea in timpul utilizarii, in functie de nevoia de confort a utilizatorului si creeaza conditiile perfecte in incapere;
 • Functioneaza fara probleme chiar si in situatii meteorologice extreme.

Aparatele de aer conditionat Romstal Habitat sunt echipate cu R32

Agentul frigorific R32 este un freon sintetic, de substitutie definitiva (hidrofluorocarburi) care nu contine clor in molecula (CH2F2, difluormetan). Acest tip de freon apartinand clasei hidroflurocarburi (HFC) nu afecteaza mediul si este printre principalele fluide frigorifice pentru viitor, care transporta in mod eficient caldura si are un impact redus asupra mediului. Acesta are DOAR O TREIME din potentialul de incalzire globala al altor refrigeranti traditionali. R32 are un GWP* de 675, in comparatie cu traditionalul R410A care are un GWP* de 2088.R32

*GWP (Global Warming Potential) reprezinta potentialul de incalzire globala care este o masura relativa, indicand gradul de incalzire al unui gaz cu efect de sera in atmosfera. Valoarea GWP depinde de modul in care concentratia de gaz se descompune in timp in atmosfera.

Volumul de incarcare este cu aproape JUMATATE MAI MIC fata de R410a ceea ce insemna mai putin freon. Dar cel mai important lucru este ca EMISIILE DE CO2 SUNT DE PESTE PATRU ORI MAI MICI decat in cazul folosirii lui R410a.

Are o eficienta cu 3-4% mai mare fata de R410a.

Care sunt avantajele agentul frigorific R32?

 • R32 este adecvat in special pentru utilizarea in aplicatiile in care s-au utilizat freonii R22 sau R410A.
 • Un avantaj al utilizarii freonului R32 este eficienta mai mare decat a agentului frigorific R410A datorita capacitatii de racire volumetrica.
 • R32 este un agent frigorific HFC monocomponent si este unul din fractiile freonului R410A
 • Capacitatea volumetrica este cu 20% mai mare decat R410A ceea ce inseamna ca o unitate cu R32 poate fi incarcata cu mai pu]in freon.
 • Este clasificat ca fiind netoxic
 • Caldura necesara pentru evaporarea freonului R32 este mai mare decat cea a freonului R410A.
 • Densitatea freonului R32 este mai mica decat cea a agentului frigorific R410A, astfel incat cantitatea de incarcare este mai mica, iar impactul asupra climatului este mai redus.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *