Pompe

Romstal Ecoheat, pompe de caldura de incredere pentru încălzirea și răcirea casei

Iti doresti sa-ti incalzesti casa sau, dimpotriva, sa o racesti in aceasta perioada calda a anului? Pompa de caldura Ecoheat de la Romstal va reusi sa indeplineasca toate sarcinile rapid si cu chetuieli infime. Acest lucru se datoreaza consumului sau redus de energie. De ce consuma putin? Foarte simplu! Pompa de caldura Ecoheat extrage caldura din aer, si apoi, cu ajutorul compresorului sau incalzeste agentul frigorific din instalatie la o temperatura suficienta pentru a aduce confortul necesar in locuinta. Cum energia prezenta in aer este gratuita si nelimitata, o pompa de caldura ca cea pe care o prezentam astazi este alegerea inteligenta care, desi la achizitie este mai costisitoare decat o centrala termica obisnuita, in timp, datorita faptului ca nu mai consuma combustibil, va ajunge sa fie varianta mai optima pentru buzunar. Profita si tu de faptul ca mai bine de 75% din energia produsa este preluata gratuit, din natura.

Pentru a intelege mai bine ce inseamna economia pe care o veti face la facturi este bine sa luati in seama coeficientul de performanta (COP) al pompei. Vorbim despre raportul dintre energie consumata si energie produsa. Astfel, daca o pompa de caldura are COP-ul 5 sau 6, asta inseamna ca pretul la factura de energie electrica va fi de aproximativ 5-6 ori mai mic decat in cazul utilizarii unui cazan electric conventional. Iar in cazul pompei de caldura nu vei mai depune efort si nu vei mai pierde timp pentru ceea ce inseamna depozitarea lemnelor sau alimentarea cu combustibil. Alt avantaj evident este ca o pompa de caldura nu are nevoie de curatarea echipamentului sau a mizeriei rezultate din utilizarea lemnelor.

Ecoheat este un produs de calitate disponibil exclusiv la Romstal. Alege pompe de caldura aer-apa, splitate, reversibile, cu functie de incalzire si racire care folosesc aerul exterior pentru a incalzi sau raci agentul termic (apa). Alegand unul dintre modelele disponibile nu numai ca veti obtine confortul dorit aproape fara costuri ulterioare insa veti ajuta si mediul deoarece pompele de caldura se integreaza in categoria de produse ECO, prietenoase cu mediul.Procentul de energie preluat din aer

Pentru a beneficia de cel mai bun raport in ceea ce priveste caldura obtinuta recomandam ca pompa de caldura sa fie utilizata impreuna cu sisteme de incalzire in pardoseala. De asemenea poate fi utilizata si impreuna cu radiatoare si ventiloconvectoare moderne. Iar daca aveti nevoie si de apa calda menajera aceasta va putea fi obtinuta daca veti adauga la sistem un boiler special pentru pompe de caldura, cu serpentina marita, care sa permita descarcarea energiei termice.

Un alt avantaj al pompei de caldura aer-apa Ecoheat este constituit de  faptul ca se monteaza simplu si rapid. Ea este alcatuita dintr-o unitate interna si o unitate externa. Se monteaza de catre un specialist si va fi gata de functionare foarte rapid. De precizat ca nu va avea nevoie de protectie suplimentara impotriva inghetului, deoarece conductele de legatura dintre unitatea externa si unitatea interna sunt incarcate cu refrigerant.

Printre alte caracteristici amintim ca permite reglajul temperaturii agentului termic in functie de temperatura exterioara (compensare climatica) dar si controlul a doua zone de temperatura distincte.

Pompa de caldura Romstal Ecoheat functioneaza in regim de incalzire pana la -20°C avand o temperatura maxima a agentului termic de 60°C. Esti mult mai in siguranta decat in cazul utilizarii de centrale sau cazane pe lemne deoarece nu vei mai avea nevoie de cos de fum sau de bransament la gaz.pompa de caldura aer apa

Controlul avansat al pompei se face printr-o telecomanda cu control tactil care contine senzor de temperatura. Aceasta poate fi montata chiar si la 150 m distanta de unitate.

Asadar aveti toate motivele sa optati pentru un produs modern care sa va faca viata mai usoara. Daca nu sunteti familiarizat cu toti termenii si aveti nevoie de consultanta reprezentatii Romstal va stau la dispozitie si va vor explica pe intelesul dumneavoastra cum functioneaza sistemul de incalzire si de racire cu pompe de caldura. Tot la Romstal va vom ajuta sa faceti calculul termic corect pentru a putea achizitiona exact pompa de caldura potrivita pentru spatiul pe care doriti sa-l incalziti/ raciti.

Ia-ți acum o pompa de caldura aer-apa ECOHEAT cu tehnologie DC inverter care asigura fiabilitate si eficienta maxima in functionare!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *