Romstal Ecoheat, pompa de căldură aer-apă potrivită pentru casa ta

Romstal Ecoheat este o pompa de caldura aer-apa de ultima generatie tot mai utilizata pe plan national. Multi dintre instalatorii parteneri Romstal o prefera pentru ca este extrem de facil de instalat dar si pentru ca aduce o serie de avantaje pentru utilizator care nu pot fi trecute cu vederea. Astfel, instalatorii nu au nici o retinere in a recomanda acest tip de pompa care va reusi sa incalzeasca sau sa raceasca orice locuinta in functie de nevoi. Ea este alcatuita dintr-o unitate interna si o unitate externa. Se monteaza rapid si simplu de catre un specialist. De precizat ca nu va avea nevoie de protectie suplimentara impotriva inghetului, deoarece conductele de legatura dintre unitatea externa si unitatea interna sunt incarcate cu refrigerant.

Fabricate de Midea, produsele exclusive Romstal Ecoheat au un consum redus de energie bazandu-se, dupa cum le spune numele, pe extractia caldurii din aerul exterior si incalzirea ulterioara cu ajutorul compresorului a agentului frigorific din instalatie la o temperatura suficienta pentru a aduce confortul necesar in locuinta. Pompele de caldura au acest mare avantaj de a prelua energia prezenta in aerul ce ne inconjoara, energie gratuita si, mai ales, nelimitata. Datorita acestui mod de functionare 75% din energia produsa de pompa este preluata gratuit, direct din natura.Procentul de energie preluat din aer

Alte avantaje imediate pe care le aduce pompa de caldura Romstal Ecoheat este ca nu trebuie sa va mai faceti griji in ceea ce priveste depozitarea lemnelor sau alimentarea cu combustibil si nici in ceea ce priveste curatarea echipamentului sau a mizeriei rezultate din utilizarea lemnelor. O casa deservita de una dintre pompele de caldura aer-apa Ecoheat, splitate, reversibile, va obtine confortul dorit aproape fara costuri ulterioare protejand, in acelasi timp, mediul inconjurator.

Pentru a obtine cele mai bune rezultate recomandam ca acest tip de produs sa fie utilizat impreuna cu sisteme de incalzire in pardoseala iar casa deservita sa fie foarte bine izolata. Pompa se poate ocupa si de producerea de apa calda menajera aceasta putand fi obtinuta adaugand la sistem un boiler special pentru pompe de caldura, cu serpentina marita, care sa permita descarcarea energiei termice.pompa de caldura aer apa

Pompa de caldura Romstal Ecoheat functioneaza intr-un regim de siguranta sporita mai ales daca le comparam cu modul de utilizare al centralelor sau al cazanelor pe lemne. In cazul lor nu vei mai avea nevoie nici de cos de fum ori de bransament la gaz.

La avantaje vom trece si faptul ca o pompa de caldura poate fi controlata foarte exact. Pompa vine cu o telecomanda cu control tactil care contine senzor de temperatura si care poate fi montata chiar si la 150 de metri distanta de unitate.

Desi costul initial al unei pompe de caldura poate parea mai mare trebuie sa stiti ca veti recupera total investitia. Ecoheat este garantata pentru o functionare indelungata ceea ce inseamna ca veti face economii considerabile la factura de incalzire dar si la cea de electricitate fapt ce va va ajuta sa reduceti bugetul alocat facturilor in fiecare luna.Componente pachet pompa de caldura

Pompa de caldura Ecoheat poate gestiona surse de incalzire auxiliare (aport caldura de la panouri solare, cazane pe gaz, cazane pe combustibil solid. Printre alte caracteristici amintim ca permite reglajul temperaturii agentului termic in functie de temperatura exterioara (compensare climatica) dar si controlul a doua zone de temperatura distincte.

In final, va mai spunem ca pompele de caldura reprezinta cele mai eficiente echipamente de producere a energiei termice pentru incalzire, racire si preparare apa calda menajera iar pompele de caldura aer-apa sunt cele mai implementate la nivel mondial. Alege si tu o pompa de acest tip de la Romstal care functioneaza precum aparatele de aer conditionat, preluand energia din aerul exterior si cedand-o agentului termic vehiculat prin instalatia interioara utilizand un fluid special numit agent frigorific (freon).


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *