Stiri

Romstal aniversează 27 ani și îți face cinste cu prețuri promoționale!

Azi, 26 iulie, sarbatorim! De 27 de ani iti oferim solutii moderne pentru provocari moderne. Aniverseaza si tu cu noi! Pentru a sarbatori aceasta zi speciala am selectat 27 de produse branduri proprii Romstal pentru amenajarea baii, la care facem cinste cu pret promotional.

Descopera cabinele, caditele si peretii de dus, cazile de baie, obiectele sanitare, bateriile pentru baie, seturile de dus si accesoriile de baie pe care ti le-am pregatit! Tot ceea ce trebuie sa faci este sa adaugi codul EXTRA 15 in cosul de cumparaturi si ai 15% reducere fata de pretul afisat. DOAR astazi, 26 iulie!

In cei 27 de ani de activitate Romstal a dovedit ca este o companie dinamicã careia ii pasa de clientii sai oferindu-le cele mai bune solutii de pe piata. Romstal activeaza pe pietele din Romania, Moldova, Ucraina, Serbia si Bulgaria, fiind specializata in comercializarea echipamentelor de instalatii pentru constructii. Oferta companiei include peste zeci de mii de produse aflate in stoc, caracterizate de o calitate recunoscutã mondial, pe care Romstal o adoptã ca politicã de piatã.

Romstal asigurã consultantã tehnicã in configurarea sistemelor si in alegerea produselor, un nivel de stoc livrabil imediat, in orice punct din tara, suficient pentru proiecte de mari dimensiuni, livrare promptã la domiciliul clizentului, la baza cãreia stau reteaua extinsã de depozite regionale si parcul auto important, punere in functiune si autorizari conforme cu cerintele legale in vigoare, service si piese de schimb in perioada de garantie si postgarantie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *