Stiri

România a câștigat două medalii de aur și una de bronz la Romstal U21 European Table Tennis Championships

Zilele trecute, la Cluj Napoca, s-a desfasurat cea mai importanta competitie de tenis de masa gazduita de tara noastra in 2022. Romstal U21 European Table Tennis Championships a fost o competitie de top organizata de catre Federatia Romana de Tenis de Masa si European Table Tennis Union. Ne mandrim sa adaugam faptul ca Romstal a fost sponsorul care a dar chiar numele competitiei. In perioada 14-18 septembrie 2022, la Cluj Napoca, in BT Arena echipele nationale de tenis de masa s-au intrecut intr-un campionat extrem de disputat.

Echipa Romaniei a fost formata la feminin din: Elena Zaharia, Camelia Mitrofan, Ioana Singeorzan si Bianca Mei-Rosu. Fetele i-au avut ca antrenori pe Viorel Filimon si Mihaela Steff. La masculin am fost reprezentati de Darius Movileanu, Andrei Istrate, Iulian Chirita si Eduard Ionescu, antrenati de Andrei Filimon si Ionut Seni. 

Romania a castigat aurul in doua randuri de-a lungul competitiei. In proba de simplu feminin, Elena Zaharia a reusit o serie de meciuri senzationale si a adus o doua medalie de aur delegatiei tarii noastre dupa ce initial Andrei Istrate si Camelia Mitrofan obtinusera aurul la dublu mixt.

Medalia de bronz a fost obtinuta de Darius Movileanu/Elena Zaharia tot la dublu mixt.

Castigatorii campionatului de tenis de masa Romstal U21 European Table Tennis Championships de la Cluj-Napoca la fiecare categorie au fost: 

SIMPLU FEMININ: Elena Zaharia (Romania); 

SIMPLU MASCULIN: Samuel Kulczycki (Polonia); 

DUBLU FEMININ: Ece Harac/Ozge Yilmaz (Turcia); 

DUBLU MASCULIN: Ivor Ban (Croatia)/Csaba Andras (Ungaria); 

DUBLU MIXT: Andrei Istrate/Camelia Mitrofan (Romania). 

Romstal va continua sa sustina tenisul de masa romanesc. Suntem siguri ca in viitor rezultatele reprezentantilor nostri vor fi la fel de bune. Felicitari tuturor sportivilor!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *