Stiri

Rezultatele proiectului “Sănătatea Noastră” pentru luna decembrie

Universul Faptelor Bune, un proiect Romstal, a promis ca va va tine la curent cu rezultatele proiectelor inscrise in platforma, astfel incat, astazi, va aducem alte vesti bune.

Cu sprijinul vostru, al oamenilor de bine, am incheiat si a doua actiune umanitara din cadrul platformei – Sanatatea noastra. Acest proiect a fost realizat in parteneriat cu ascociatia Reality Check.

Datorita implicarii voastre, in preajma Craciunului, am reusit sa ajungem la peste 170 de familii vulnerabile si batrani din Ponorata si Stoiceni, judetul Maramures, oferindu-le alimente, produse de igiena si tichete sociale in valoare de 50 de lei pentru a-si achizitiona produse in functie de nevoi.

Sanatatea noastraNadia GavrilaIata un mesaj pentru voi din partea Nadiei Gavrila, reprezentant al Asociatiei Reality Check:

“Multumim mult angajatilor si partenerilor Romstal Romania, care au venit in sprijinul lui Mos Craciun care a ramas impotmolit si risca sa nu ajunga anul acesta la familiile sarace din Coroieni-Ponorata si Stoiceni, judetul Maramures. 170 de familii au primit alimente, produse de igiena, dulciuri pentru cei mici si o surpriza sub forma unui tichet social pentru a cumpara si alte produse. Astfel, sarbatorile de iarna au fost mai frumoase si linistite. Cu sprijinul vostru, a-i ajuta pe cei care au mare nevoie a devenit mult mai simplu! Va dorim un an bun, cu multa sanatate si impliniri!”

 

Va multumim pentru toata implicarea de pana acum si va vom tine la curent cu rezultatele actiunilor din Universul Faptelor Bune! Si, pentru ca uneori o poza spune mai mult decat o mie de cuvinte, va invitam sa vedeti o parte din oamenii care s-au bucurat cand au primit pachetele de la voi.Sanatatea noastra

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *