Cabine de dus

Revitalizarea băii începe cu o cabină de duș cu stil de la Romstal

Cu totii ne dorim sa ne amenajam baia intr-un mod cu totul deosebit. Cum reusim totusi sa facem asta economisind si spatiu?! Solutia cea mai buna este de a monta o cabina de dus. La Romstal avem cabine de dus exclusive la preturi excelente. Iti recomandam sa navighezi in categoria noastra de cabine de dus si sa alegi una potrivita baii tale. Vei beneficia de preturi pe masura atat in magazinul nostru online cat si in reprezentantele Romstal din toata tara!Cabina Huppe

Alege cabine de dus semirotunde sau rectangulare, cu usi batante sau culisante care sa se potriveasca perfect baii tale. Cabinele de dus au sticla securizata clara mata sau sablata pentru a fi usor de integrat in orice tip de design. Aceasta poate suporta temperaturile variate ale apei, contactul indelungat cu apa si uzura in timp. Curatarea se realizeaza simplu, cu produse speciale, iar intretinerea nu presupune nimic deosebit.Cabina de dus semirotunda

Este mult mai convenabil sa achizitionam o cabina de dus, decat o cada, deoarece astfel ne putem permite o mai mare lejeritate de miscare si putem dispune de un extra spatiu util. Cabina de dus prezinta o mai mare siguranta in folosire. Aceasta nu este predispusa la a facilita producerea micilor accidente datorate alunecarii, precum se intampla in cazul in care utilizati o cada. Spatiul de contact este mai mic in cazul cabinei si, in plus, aceasta este dotata cu geamuri foarte rezistente ce impiedica posibilitatea caderii.

Cu ajutorul cabinei de dus veti beneficia de tot confortul de care aveti nevoie, fara sa pierdeti timp sau sa risipiti resurse. Dusul prezinta mai multe avantaje, printre care faptul ca presupune un consum diminuat de apa.

Cabina de dus este o varianta mult mai pragmatica pentru a beneficia de dusul zilnic. De cele mai multe ori preferam dusurile rapide bailor indelungate deoarece nu dispunem de timpul necesar sau dispozitia corespunzatoare. Cabina de dus este exact ce va trebuie daca sunteti o persoana dinamica, activa, cu un ritm de viata modern.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *