Gresie si faianta

Revigorează-ți locuința cu seria de gresie și faianță Normandie de la Undefasa

Recunoscutul producator spaniol de placi ceramice Undefasa va propune, prin intermediul magazinului nostru, colectia de faianta si gresie Normandie, conceputa pentru a va transforma total locuinta. Placile ceramice din aceasta serie se remarca prin frumusetea clasica a nuantelor de gri si bej care se vor potrivi perfect bailor sau bucatariilor de orice tip.

Modern sau clasic, stilul camerei mobilate cu placi ceramice Normandie de la Undefasa va impresiona orice privitor prin naturalete, simplitate si eleganta.

Romstal va propune faianta din pasta alba in cu dimensiuni de 25×75 cm, care se preteaza unui montaj facil indiferent de spatiu. Faianta este completata de gresii portelanate, de asemenea disponibile in doua nuante. Dimensiunea unei placi de gresie este de 45×45 cm. Cu totii ne dorim crearea iluziei unui spatiu cat mai mare in baie, bucatarie sau chiar si in living. Alegerea corecta a placilor ceramice ne va permite sa obtinem rezultatul scontat. Placajul cu faianta cu format mare va limita numarul rosturilor si va da senzatia de uniformitate. Se stie ca prezenta numeroasa a rosturilor aglomereaza peretii.

Seria Normandie disponibila acum la Romstal poate fi completata cu faiante tip decor care ne vor ajuta sa spargem monotonia peretilor in nuante unicolore. Ele vor rafina finisajul clasic cimentat și vor uimi prin senzatia de umbrire îngrijită a peretilor. Gresia si faianta Undefasa aduce în spațiile de locuit un stil nepieritor și modern.

Bucura-te de aceasta colectie deosebita si intra tendintele acestui an in materie de placi ceramice. Faianta Normandie cu aspect de beton sau cu diverse modele va scoate usor peretii in relief.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *