Instalatii de incalzire

Reglează ușor temperatura în locuință cu termostatul potrivit de la Romstal

La Romstal gasesti cele mai performante termostate de pe piata! Comanda acum la un pret competitiv, direct din magazinul nostru online si primesti produse de top special create pentru a va ajuta sa controlati cat mai eficient sistemul de incalzire al locuintei.

Poti opta pentru Danfoss Eco Bluetooth, un termostat electronic pentru radiatoare care inlocuieste cu succes toate robinetele manuale si ajuta la cresterea eficientei energetice putand fi controlat de la distanta. Termostatul dispune de programe preinstalate si functii inteligente pentru a ajuta la evitarea pierderii de energie. Functiile inteligente despre care vorbim ajuta produsul sa optimizeze consumul in functie de conditile din casa. De exemplu, cu ajutorul functiei “fereastra deschisa”, el ajuta la pierderea de energie prin reglarea automata a caldurii cand camera este aerisita. Totodata, el poate fi setat pe functia „plecat”, ceea ce inseamna ca poate reduce automat temperatura in perioada de absenta a utilizatorilor din locuinta. Danfoss Eco inseamna simplitate si economie. El poate fi manevrat usor si poate fi programat printr-o aplicatie de smartphone cu conectare la Bluetooth.

Un alt termostat modern este modelul RT310RF de la Salus. Si acesta poate fi reglat de la o distanta de pana la 60 de metri, prin intermediul undelor radio. Scopul acestor termostate inteligente este de a permite un control cat mai exact si a reduce costurile lunare pentru factura la utilitati. Ele aduc confortul termic dorit, economisind energia care s-ar pierde in van. De asemenea, modelul RT310RF protejeaza mediul inconjurator reducand emisiile poluante.Termostatul Salus

Nu in ultimul rand, puteti opta pentru termostatul cu fir Kontrolia HT15 care va controla exact temperatura din casa. Este produsul responsabil pentru punerea in functiune a aparatelor responsabile cu furnizarea caldurii. Manevrarea termostatului cu fir de la Kontrolia este extrem de facila, permitandu-va prin panoul sau sa verificati si sa ajustati instantaneu temperatura locuintei.

Descoperiti intreaga gama de produse care va ajuta la controlul climatului din casa. Alege chiar acum termostatul potrivit la un pret excelent!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *