Instalatii de incalzire

Recuperatorul de căldură Tempero 100 – Căldură și aer curat cu același aparat

Recuperatoarele de caldura sunt dispozitive care ajuta la economisirea energiei termice folosita la incalzire prin recuperarea caldurii din spatiile in care au fost instalate. Mai mult, ele aduc si un alt avantaj, asigurand o ventilare efectiva care ne poate ajuta sa evitam inspirarea de aer viciat, daunator sanatatii, produs de diferite surse de materiale din jurul nostru.Tempero- Recuperatorul de caldura

TEMPERO 100 este recuperatorul de caldura pe care vi-l prezentam astazi. Vine echipat cu doua ventilatoare centrifugale, unul ce extrage aerul din incapere iar cel de-al doilea introduce aer proaspat in incapere. Debitele de aer pe introducere/evacuare sunt complet separate in interiorul recuperatorului. Debitul de aer extras din incapere transfera energie debitului de aer proaspat introdus, moderand temperatura din incapere (cald pe perioada sezonului de iarna si rece pe perioada sezonului de vara) cu avantajul ca economiseste energie.

TEMPERO 100 asigura asadar circulatia optima a aerului in incaperi si ajuta la reducerea sau eliminarea umezelii si mucegaiului din incaperi.

Standardele de constructii din ziua de azi solicita cladiri izolate termic cat mai bine, ceea ce implica izolatie exterioara sau ferestre cat mai etanse, fapt ce a dus catre un consum de energie scazut dar in acelasi timp au aparut si probleme legate de calitatea aerului interior. Ventilatia este indispensabila pentru orice tip de cladire sau spatiu. Puteti gasi solutia dorita cu ajutorul recuperatorului de caldura TEMPERO 100. El va ajuta la diminuarea consumului de energie si a costurile aferente care sunt in continua crestere. Reducand incalzirea “exterioara”, puteti sa economisiti pana la 1,3 Euro/ora (statistici CE) si protejati, in acelasi timp, mediul inconjurator.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *