Solutii de Amenajari

Recuperatorul de căldură Lossnay

Instalează recuperatorul de căldură Lossnay oriunde în interiorul casei

O bună ventilație a locuinței este vitală, întrucât menține calitatea aerului și reduce umezeala, creând un medium ai sănătos si confortabil. Recuperatorul de căldură Lossnay se folosește de aerul cald, în schimbul aerului din podul casei. Sistemul extrage aerul îmbâcsit din interiorul casei, înlocuindu-l cu aer proaspăt.

Romstal recomandă recuperatorul de căldură Lossnay, care, datorită designului său vertical, poate fi instalat oriunde în locuința dumneavoastră. Fără a fi limitat de necesitatea instalării în zone speciale ale casei, dimensiunile recuperatorului de căldură Lossnay permit integrarea acestuia în locuri precum bucătăria sau garajul dumneavoastră.

Iată 3 motive pentru care este important să aveți în interiorul casei un recuperator de căldură:

  1. Îmbunătățirea calității aerului respirat prin reducerea emisiilor de CO2. Emisiile de CO2 se măsoară în PPM (părți la un milion). Știați că, în timpul unui somn de 8 ore, 2 adulți pot genera până la 3700 PPM? Concentrațiile de CO2 din camera unde dormiți nu trebuie să depășească 5000 PPM. Astfel, pentru a restabili valorile necesare unui mediu curat și sănătos, avem nevoie de un recuperator de căldură pentru a facilita schimbul de aer.
  2. Stabilizarea nivelului de umiditate din cameră. Pentru a preveni infecțiile respiratorii, alergiile sau astmul, este important să monitorizăm nivelul umidității din aer, pentru a opri formarea mucegaiului.
  3. Confortul personal.

 

De ce Lossnay?

  • Prin accesarea modului Bypass, cu ajutorul senzorilor de temperatură, recuperatorul de căldură Lossnay introduce aerul proaspăt atunci când este detectată o temperatură prea ridicată, iar aerul exterior este mai rece.
  • Ușurința utilizării este dată de controller-ul LCD. Interfața este prietenoasă și dispune toate funcționalitățile, temperatura și setările sistemului.
  • Ușurința integrării în orice spațiu al locuinței. Datorită designului unic, vertical, recuperatorul de căldură Lossnay poate fi montat cu ușurință chiar și într-un dulap.

  • Asigură un management al calității aerului. Lipsa ventilației naturale în spațiile închise ale camerei duce la formarea mucegaiului, ce cauzează probleme respiratorii în timp.
  • Filtrare avansată pentru o sănătate și o stare de spirit îmbunătățite. Calitatea aerului exterior impactează starea de sănătate. Recuperatorul de căldură Lossnay este dotat cu filtre ce facilitează schimbul dintre aerul poluat, îmbâcsit, și oxigenul nitric.
  • Prin tehnologia unică de recuperare a căldurii, Lossnay recuperează până la 85% din căldură din aerul poluat ce este eliminat, care, mai apoi, este folosit pentru a preîncălzi aerul proaspăt care intră.

Recuperatorul de căldură Lossnay este ideal în orice locuință, fiind ușor de încorporat în designul oricărei camere, asigurând o calitate îmbunătățită a aerului din locuință și recuperând o cantitate semnificativă din căldură.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *