Stiri

Programul magazinelor Romstal – Paște 2023

In perioada sarbatorilor pascale, magazinele Romstal isi ajusteaza programul de functionare pentru a permite angajatilor si clientilor sa sarbatoreasca in pace. Iata programul magazinelor Romstal in zilele care urmeaza.

In Vinerea Mare, pe data de 14 aprilie 2023, magazinele Romstal vor fi deschise in intervalul orar 8.00 – 14.00, astfel incat clientii sa poata efectua ultimele cumparaturi necesare inainte de sarbatori. Incepand cu sambata, 15 aprilie, magazinele Romstal vor fi inchise, astfel incat angajatii sa poata sarbatori Pastele alaturi de familie. Evident, si duminica, 16 aprilie, in ziua de Paste, magazinele vor fi inchise. La fel se intampla si in cea de-a doua zi de Paste, luni, 17 aprilie.

Mentionam ca, in perioada aceasta, clientii Romstal pot folosi si platforma online a companiei pentru a efectua cumparaturi si a beneficia de ofertele speciale, in conditii de siguranta si comoditate. Vom livra produsele comandate imediat dupa perioada sarbatorilor.

Romstal ureaza tuturor clientilor, angajatilor si partenerilor sai sarbatori pascale fericite, pline de liniste si bucurie alaturi de cei dragi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *