Stiri

Programul magazinelor Romstal în perioada sărbătorilor de iarnă

Cu bucurie si entuziasm pentru sarbatorile de iarna, vrem sa aducem la cunostinta clientilor nostri programul special al magazinelor Romstal in aceasta perioada. Astfel, in intervalul 24-26 decembrie 2023 si 01-02 ianuarie 2024, magazinele noastre vor fi inchise pentru a oferi angajatilor nostri posibilitatea de a petrece aceste momente alaturi de familie si prieteni.

Cu toate acestea, nu vrem sa va lasam fara posibilitatea de a va bucura de produsele noastre excelente in aceasta perioada festiva. Astfel, va aducem la cunostinta ca puteti plasa comenzi online pe www.romstal.ro si sa va bucurati de avantajele cumparaturilor in confortul caminului vostru.

Avantajele comenzilor online in perioada sarbatorilor:

Comoditate

Comanda produsele dorite fara a parasi confortul casei tale. Simplu, rapid si eficient!

Disponibilitate 24/7

Magazinul online Romstal este deschis non-stop. Poti plasa comenzi in orice moment al zilei sau al noptii, in functie de programul tau.

Diversitate de produse

Gama noastra variata de produse este la dispozitia ta. Fie ca ai nevoie de produse pentru incalzire, articole pentru amenajarea baii sau orice alte echipamente de care ai nevoie pentru casa ta, le poti gasi usor pe www.romstal.ro.

Livrare rapida

Beneficiaza de serviciul nostru de livrare rapida si primeste produsele direct la usa ta in cel mai scurt timp posibil.

Romstal va ureaza sarbatori fericite si pline de caldura! Va multumim pentru intelegere si colaborare, iar echipa Romstal va ureaza sa aveti zile pline de bucurii alaturi de cei dragi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *