Stiri

Programul magazinelor Romstal de Sfântul Andrei și Ziua României

Dragi clienti Romstal,

Cu ocazia celebrarii Zilei Nationale a Romaniei, dorim sa va aducem la cunostinta programul special al magazinelor noastre in perioada imediat urmatoare.

Programul magazinelor: In perioada 30 noiembrie – 3 decembrie 2023, toate magazinele Romstal vor fi inchise pentru a desfasura activitati de inventar, cu exceptia celui din Bucuresti, soseaua Vitan-Barzesti 11A, care va functiona dupa programul normal. Aceasta masura are ca scop asigurarea unui serviciu cat mai eficient si de calitate pentru clientii nostri.

Comenzi online disponibile: Cu toate acestea, pentru a va oferi acces continuu la produsele noastre, vom prelua cu cea mai mare placere comenzile online pe intreaga perioada a inventarului. Puteti plasa comenzile pe platforma noastra online, iar acestea vor fi procesate si onorate in cel mai scurt timp posibil dupa revenirea la programul normal.

Posibile intarzieri in livrari: Va rugam sa luati in considerare ca, din cauza numarului crescut de comenzi din aceasta perioada, livrarile pot suferi intarzieri. Ne cerem scuze pentru orice inconvenienta si va asiguram ca echipa noastra depune toate eforturile pentru a va livra produsele cat mai rapid posibil.

Va multumim pentru intelegere si va asiguram ca revenim cu energie proaspata dupa perioada de inventar pentru a va oferi experienta de cumparaturi pe care o meritati.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *