Stiri

Profită de reducerile de până la 45% la produsele selectate! Doar online, la Romstal, până pe 31 august!

Pana la finalul lunii august magazinul nostru online Romstal.ro desfasoara o campanie promotionala pe care nu trebuie sa o ratati. Am selectat produse din gamele:

carora le-am redus preturile substantial cu pana la 45%. Este momentul sa va rasfatati si sa dati un nou look casei dumneavoastra!

Comandati nenumarate produse de la producatori recunoscuti care sa va faca viata mai frumoasa. Iti punem la dispozitie de la aer conditionat, centrale termice, boilere si instanturi, convectoare si calorifere, pana la pompe si rezervoare de apa, obiecte sanitare si placi ceramice deosebite.

In pagina dedicata acestei campanii gasiti produse de la diverse branduri recunoscute pentru atentia asupra detaliilor si calitatii. Comanda dintre diversele modele disponibile si profita de pretul scazut aproape sub jumatatea celui initial!

Casa ta poate arata total diferit cu ultimele despre modele de cazi, coloane si seturi de dus, baterii si accesorii de baie de la producatori precum Dezit, Ideal Standard, Kroner sau Cersanit.

Aceleasi reduceri se aplica si in cazul gresiei si faiantei. Producatori precum Aparici, Panaria sau Rondine garanteaza calitatea produselor in timp ce Romstal se ocupa ca preturile sa fie de nerefuzat. Este momentul ca dumneavoastra sa investiti intr-o casa mai eleganta cu cheltuieli mult reduse!

Intra in site-ul nostru pana in 31 august si bucura-te de preturi incredibile la o gama impresionata de produse! Grabiti-va, aceste preturi sunt valabile doar in limita stocului disponibil!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *