Centrale termice

Profită de promoțiile toamnei! La Romstal comanzi centrală în condensare și primești gratuit un termostat

Construiesti sau renovezi si ai nevoie de o centrala performanta? Descopera promotiile toamnei la Romstal si comanda centrala termica Romstal Habitat 25K de 21kW sau centrala Riello START CONDENS 25KIS de 21 kw si primesti GRATUIT un termostat. In cazul centralei Habitat vei primi cadou un termostat digital Habitat WT15 cu radio frecventa iar pentru modelul produs de Riello te vei bucura de termostatul programabil Salus 091 FL. Campania se desfasoara intre 12 septembrie si 30 noiembrie 2022!

Bucura-te de performantele excelente si designul elegant al centralei brand propriu Habitat! Este un model pe cat de elegant pe atat de puternic. Romstal Habitat va asigura performante de top fiind in acelasi timp extrem de eficienta din punct de vedere energetic. Acest lucuru se datoreaza noii metode de obtinere a unui plus de putere, tehnica condensatiei. Aceasta metoda de functionare protejeaza componenetele interne ale aparatului si le fereste de o posibila deteriorare prematura. Centralele in condensatie indeplinesc normele de mediu reducand semnificativ consumul de gaz contribuind astfel la reducerea emisiilor de dioxid de carbon. Acest lucru se datoreaza faptului ca aceasta tehnica in condensatie nu utilizeaza doar caldura gazelor rezultate in urma arderii combustibilului. Avantajul acestor centrale este ca profita si de caldura latenta a vaporilor de apa rezultati in urma arderii reducind astfel cantitatea de combustibil utilizata.

Si centrala termica RIELLO 25 KIS inglobeaza o tehnologie noua, inovatoare, care asigura un consum redus de combustibil si implicit costuri mai mici, precum si emisii de noxe reduse. Aceasta functioneaza pe acelasi principiu de condensare, care asigura maximul randamentului termic cu functionarea optima a sistemului termic pentru o perioada mult mai indelungata. Ea realizeaza economii la consumul de energie ce pot ajunge pana la 35%. Schimbatorul de caldura transforma energia remanenta stocata sub forma de vapori in caldura utilizabila. In acest mod se diminueaza aportul de energie si se obtin mai putine emisii poluante. Acest tip de centrala este ideala pentru garsoniere sau apartamente de bloc. Are avantajul ca prepara si apa calda menajera, astfel nefiind nevoie de achizitionarea unui boiler separat. Reglajul termic se realizeaza simplu, printr-un buton rotativ unde putem selecta modul de functionare. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *