Electrocasnice

Profită de până la 20% reducere la electrocasnice!

Este momentul sa te bucuri de reduceri de toamna la electrocasnice! Romstal iti pune la dispozitie, in perioada 7 – 21 octombrie 2022, o sumedenie de produse din categorii precum aparate frigorifice, incorporabile, aragazuri si hote, cuptoare cu microunde, masini de spalat vase, masini de spalat rufe si uscatoare, aparate de cafea, electrocasnice bucatarie, produse pentru ingrijire locuinta si tesaturi sau articole de gradinarit, la preturi reduse cu pana la 20%. Promotia se desfasoara exclusiv ONLINE!

Grabeste-te! Stocurile sunt limitate! Comanda ceea ce ai nevoie si bucura-te de o viata mai frumoasa! Acesta este scopul electrocasnicelor moderne, de a ne oferi mai mult timp liber in timp ce ele se ocupa de munca propriu-zisa.

Tot ce trebuie sa faci este sa adaugi codurile EXTRA7, EXTRA10, EXTRA15 si EXTRA20 la comanda din cos si vei prinde extra reducerile aferente la produsele selectate.

Grabeste-te sa profiti de cele mai bune preturi! Da start noilor tale proiecte cu electrocasnice moderne de la cele mai importante branduri din industrie!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *