Aer conditionat

Profită de oferta Romstal! Ia-ți aparat de aer condiționat Romstal Habitat și primesti un modul wi-fi gratuit

Se apropie vara dar, de acum, nu trebuie sa va mai fie teama de caldura mare! La Romstal poti cumpara cat ai zice click un aparat de aer conditionat Romstal Habitat wi-fi ready care sa-ti aduca racoarea mult dorita. Mai mult, avem pentru voi o oferta speciala. Vino direct in magazin sau intra pe romstal.ro si la achizitia unui aparat AC Habitat primesti GRATUIT modulul wi-fi compatibil. Acest modul va va ajuta sa controlati aparatul de aer conditionat de la distanta prin intermediul unei aplicatii instalate direct pe telefon sau tableta.

Racoreste-te cu aparatul de aer conditionat Habitat echipat cu tehnologia DC Inverter, ce asigura o performanta stabila, prin schimbarea capacitatii in timpul utilizarii. Acesta este usor de adaptat in functie de nevoia de confort a utilizatorului, creand conditii perfecte in incapere.

Echiparea cu tehnologia WI-FI din fabrica pemite controlarea de la distanta, gestionarea si programarea prin intermediul montarii modulului. Astfel, daca exista o conexiune la internet, aparatul poate fi oprit ⁄ pornit si setat prin intermediul telefonului. De asemenea, aparatul beneficiaza de functia sleep, functia de verificare a erorilor, precum si functia energy, care permite verificarea lunara a consumului de energie.

Aparatul de aer conditionat Romstal Habitat va functiona  economic si eficient asigurand o performanta stabila atat la racire cat si la incalzire, in caz de nevoie.

Aspectul elegant, caracterizat de un design Streamline si un stil european simplu acopera tehnologii noi si o fiabilitate garantata si testata. Aparatele noastre de aer conditionat sunt simplu de instalat pentru ca racordul de evacuare a condensului poate fi montat pe ambele parti.

Romstal Habitat este un aparat AC silentios care dezvolta o eficienta marita in comparatie cu aparatele de aer conditionat traditionale. Acesta vine echipat cu R32,un freon sintetic, de substitutie definitiva (hidrofluorocarburi) care nu contine clor in molecula (CH2F2, difluormetan). Acest tip de freon nu afecteaza mediul si este printre principalele fluide frigorifice pentru viitor transportand in mod eficient caldura.R32

Profita si tu de oferta Romstal! Achizitioneaza un aparat de aer conditionat Habitat, de tip monosplit cu inverter, la un pret incepand cu 1150 de lei si primesti GRATUIT modulul WI-FI care iti permite sa-l controlezi de la distanta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *