Profită acum și ia-ți convectoare electrice cu reducere de 55%!

Actualizat la 15 January, 2021 at 02:00 pm

Cum iarna încă nu are intenția de a ne părăsi, este foarte important să vă asigurați o casă călduroasă. Dacă nu aveți încă montată o centrală pe gaz sau pe lemne, poate soluția cea mai la îndemână este achiziționarea unor convectoarea electrice pentru camerele dumneavoastră. Mai mult, dacă aveți o casă mai mare, conectată la gaze, dar nu doriți să porniți centrala, pentru că folosiți puține camere, convectorul electric este cel care vă va ajuta să încălziți rapid doar camera dorită.

 Vă propunem astăzi două modele de convectoare electrice, STIEBEL ELTRON CNS-S, 1500W și STIEBEL ELTRON CKR S, 2000W (pentru baie, cu ventilator), ambele cu prețuri reduse cu mai mult de jumătate din valoarea obișnuită (55%). Acestea se montează facil pe un perete al camerei și vă vor ajuta să obțineți căldura dorită.

Convectoarele electrice au o carcasa metalica foarte plăcută ochiului care ascunde rezistența electrică responsabilă pentru încălzire. Convectoarele trag aerul prin partea de jos, îl încălzesc, și îl elimină prin partea superioară. Aceste noi convectoare electrice de la Stiebel Eltron incorporeaza caracteristici care le fac mult mai eficiente energetic. Astfel ele reprezintă cea mai buna variantă pentru încălzirea spațiilor de mici dimensiuni, având o functionare silențioasă si fiind foarte sigure în exploatare. Un alt avantaj este acela că aerul circulă natural și nu antrenează praful din cameră.

Convectorul electric Stiebel Eltron CNS-S, 1500W încălzește aerul prin convectie naturală. El este dotat cu protectie antiîngheț setată la 6 grade Celsius. De asemenea, este prevăzut cu termostat cu selector rotativ pentru ajustarea temperaturii și termostat de protectie la supraîncălzire.

Convectorul electric pentru baie CKR S, 2000W  este complet dotat pentru climatizarea adecvată a acestui tip de încăpere. Acesta asigură atât căldura necesară, cât și ventilația încăperii. Putem selecta una dintre cele două trepte de viteză ale ventilatorului pentru aerisirea perfectă a băii. Este important să ne asigurăm că baia este bine aerisită pentru a nu permite formarea mucegaiului pe pereți.

Convectoarele electrice reprezintă o soluție avantajoasă pe care trebuie să o luați în considerare pentru spațiile în care se dorește o încălzire localizată și economică.


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

Romeo colaboreaza la blogul Romstal inca din 2016. A scris articole care v-au adus informatii despre cele mai noi aparitii din portofoliul companiei - centrale termice, calorifere, boilere, sisteme de incalzire in pardoseala, aparate de aer conditionat, pompe, gresie si faianta, panouri solare, s.a.m.d. Inainte a lucrat ca director de vanzari in cadrul unei firme de constructii. Experienta in acest domeniu s-a impletit cu pasiunea pentru scris fapt ce l-a determinat sa inceapa un blog personal. A scris o serie de articole despre avantajele pe care le obtin consumatoriii prin alegerea unor produse de calitate pentru constructiile lor in detrimentul unora mai ieftine dar cu o calitate mai indoielnica. Romstal l-a urmarit si i-a propus o colaborare. Asa a ajuns sa scrie pe blogul nostru. “Aici, la Romstal, una dintre cele mai importante companii din domeniu, am expunerea necesara pentru a transmite ideile mele consumatorului final. Este foarte important sa transmitem clientilor cat de vital este sa aleaga produse moderne pentru casele lor. Acestea ii vor ajuta sa plateasca mai putin pentru resursele consumate si le vor mari garantat confortul. Intotdeauna sunt nerabdator sa aflu mai multe despre noile aparitii de pe piata si sa transmit informatiile mai departe celor care ne urmaresc.”

romeo has 777 posts and counting. See all posts by romeo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *