Instalatii de incalzire

Profită acum și ia-ți convectoare electrice cu reducere de 55%!

Cum iarna încă nu are intenția de a ne părăsi, este foarte important să vă asigurați o casă călduroasă. Dacă nu aveți încă montată o centrală pe gaz sau pe lemne, poate soluția cea mai la îndemână este achiziționarea unor convectoarea electrice pentru camerele dumneavoastră. Mai mult, dacă aveți o casă mai mare, conectată la gaze, dar nu doriți să porniți centrala, pentru că folosiți puține camere, convectorul electric este cel care vă va ajuta să încălziți rapid doar camera dorită.

 Vă propunem astăzi două modele de convectoare electrice, STIEBEL ELTRON CNS-S, 1500W și STIEBEL ELTRON CKR S, 2000W (pentru baie, cu ventilator), ambele cu prețuri reduse cu mai mult de jumătate din valoarea obișnuită (55%). Acestea se montează facil pe un perete al camerei și vă vor ajuta să obțineți căldura dorită.

Convectoarele electrice au o carcasa metalica foarte plăcută ochiului care ascunde rezistența electrică responsabilă pentru încălzire. Convectoarele trag aerul prin partea de jos, îl încălzesc, și îl elimină prin partea superioară. Aceste noi convectoare electrice de la Stiebel Eltron incorporeaza caracteristici care le fac mult mai eficiente energetic. Astfel ele reprezintă cea mai buna variantă pentru încălzirea spațiilor de mici dimensiuni, având o functionare silențioasă si fiind foarte sigure în exploatare. Un alt avantaj este acela că aerul circulă natural și nu antrenează praful din cameră.

Convectorul electric Stiebel Eltron CNS-S, 1500W încălzește aerul prin convectie naturală. El este dotat cu protectie antiîngheț setată la 6 grade Celsius. De asemenea, este prevăzut cu termostat cu selector rotativ pentru ajustarea temperaturii și termostat de protectie la supraîncălzire.

Convectorul electric pentru baie CKR S, 2000W  este complet dotat pentru climatizarea adecvată a acestui tip de încăpere. Acesta asigură atât căldura necesară, cât și ventilația încăperii. Putem selecta una dintre cele două trepte de viteză ale ventilatorului pentru aerisirea perfectă a băii. Este important să ne asigurăm că baia este bine aerisită pentru a nu permite formarea mucegaiului pe pereți.

Convectoarele electrice reprezintă o soluție avantajoasă pe care trebuie să o luați în considerare pentru spațiile în care se dorește o încălzire localizată și economică.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *