Calorifere

Profită acum de promoțiile toamnei! Achiziționează 4 calorifere din oțel Vision și primești gratuit un set de robineți termostatați

Romstal continua campania de oferte de toamna cu o oferta excelenta pentru cei care au nevoie de calorifere noi in locuinte sau pentru birouri. Cei care achizitioneaza 4 calorifere ROMSTAL VISION vor primi cadou un SET ROBINETI TERMOSTATI ECA. Promotia este valabila in perioada 1 octombrie – 30 noiembrie 2022.

Cum in campanie participa toate codurile de calorifere de otel Romstal Vision te invitam sa alegi modelul si dimensiunea preferata pentru necesitatile tale. Caloriferele Vision vin echipate cu aerisitor, dop si sistem complet de prindere in functie de lungimea radiatorului. Se remarca printr-un design clasic, curat, care le ajuta sa se incadreze usor in orice tip de camera. Profitati de costurile mici pentru achizitie dar si cele pentru montaj si alegeti calorifere care va garanteaza incalzirea foarte rapida. Ele sunt foarte rezistente suportand fara probleme temperaturi mari. Cumparand calorifere din otel Vision vom obtine economie de bani la factura de gaz datorita faptului ca radiatorul se incalzeste repede si centrala functioneaza o perioada mai mica de timp.

Odata cu achizitia a 4 calorifere de otel Romstal Vision va veti putea bucura de setul de robineti termostatati ECA, cod Romstal 40EC0002 (in limita stocului disponibil) care va va ajuta sa setati mai usor temperatura.

ATENTIE!

  • !!! CAMPANIA NU SE DESFASOARA IN MEDIUL ONLINE
  • De asemenea, campania nu este valabila in cazul comenzilor de calorifere cu pret special.
  • In cazul in care se factureaza mai multe bucati de calorifere, se va acorda cadou cate un set de robineti pentru fiecare multiplu de 4 bucati calorifere.

Va asteptam in magazinele Romstal!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *