Centrale termice

Profită acum! Află care sunt avantajele schimbării centralei vechi cu una nouă de la Romstal

In lumea tehnologiei moderne, evolutia echipamentelor de incalzire a locuintelor a atins cote inalte, oferind proprietarilor de case oportunitatea de a profita de beneficiile unui sistem de incalzire mai eficient. Romstal iti aduce acum o oferta speciala pentru a-ti face upgrade la o centrala noua si a te bucura de mai mult confort si economii. Iata de ce merita sa schimbi centrala veche cu una noua de la Romstal in perioada 24 Noiembrie 2023 – 31 Martie 2024.

Economii imediate: 100 de lei reducere la achizitia unei centrale Romstal Habitat de pana la 30kW

Alegand sa iti innoiesti centrala veche cu o centrala Romstal Habitat, vei beneficia de o reducere speciala de 100 de lei. Aceasta este o oportunitate unica de a economisi bani la achizitia unui echipament de incalzire de incredere si performant, adaptat nevoilor tale specifice.

4 Ani de Garantie – Dublu fata de perioada obisnuita

Romstal ofera mai mult decat o centrala de calitate – ofera si incredere in produsele sale. Prin achizitionarea unei centrale noi de la Romstal, vei beneficia nu doar de 2 ani, ci de 4 ani de garantie extinsa. Aceasta extindere a perioadei de garantie reflecta increderea noastra in calitatea echipamentelor noastre.

Voucher de 150 de lei la restituirea centralei vechi, achizitionata de la Romstal incepand cu 1 Ianuarie 2014

Daca ai o centrala veche achizitionata de la Romstal incepand cu data de 1 ianuarie 2014 si o inlocuiesti cu o centrala noua Romstal Habitat, vei primi un voucher de 150 de lei. Acesta poate fi utilizat pentru a pentru a achizitiona accesorii suplimentare pentru sistemul de incalzire.

Cum poti profita?

  1. Verifica data achizitiei centralei tale vechi: Asigura-te ca centrala ta veche a fost achizitionata de la Romstal incepand cu 1 ianuarie 2014 pentru a beneficia de voucherul de 150 de lei.
  2. Alege-ti centrala noua Romstal Habitat: Descopera gama de centrale Romstal Habitat cu putere termica de pana la 30kW si selecteaza modelul care se potriveste cel mai bine nevoilor tale.
  3. Bucura-te de avantaje: Profitati de reducerea de 100 de lei, extinderea garantiei la 4 ani si voucherul de 150 de lei la restituirea centralei vechi. Asigura-te ca faci achizitia in perioada 24 Noiembrie 2023 – 31 Martie 2024 pentru a beneficia de aceste oferte exclusive!

Upgradarea la o centrala noua de la Romstal nu inseamna doar o imbunatatire a sistemului tau de incalzire, ci si economii imediate si beneficii pe termen lung. Alege Romstal si adu confortul si eficienta in casa ta!

romeo

Romeo colaboreaza la blogul Romstal inca din 2016. A scris articole care v-au adus informatii despre cele mai noi aparitii din portofoliul companiei. “Aici, la Romstal, una dintre cele mai importante companii din domeniu, am expunerea necesara pentru a transmite ideile mele consumatorului final. Este foarte important sa transmitem clientilor cat de vital este sa aleaga produse moderne pentru casele lor. Acestea ii vor ajuta sa plateasca mai putin pentru resursele consumate si le vor mari garantat confortul. Intotdeauna sunt nerabdator sa aflu mai multe despre noile aparitii de pe piata si sa transmit informatiile mai departe celor care ne urmaresc.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *