Centrale termice

Profită acum! Află care sunt avantajele schimbării centralei vechi cu una nouă de la Romstal

In lumea tehnologiei moderne, evolutia echipamentelor de incalzire a locuintelor a atins cote inalte, oferind proprietarilor de case oportunitatea de a profita de beneficiile unui sistem de incalzire mai eficient. Romstal iti aduce acum o oferta speciala pentru a-ti face upgrade la o centrala noua si a te bucura de mai mult confort si economii. Iata de ce merita sa schimbi centrala veche cu una noua de la Romstal in perioada 24 Noiembrie 2023 – 31 Martie 2024.

Economii imediate: 100 de lei reducere la achizitia unei centrale Romstal Habitat de pana la 30kW

Alegand sa iti innoiesti centrala veche cu o centrala Romstal Habitat, vei beneficia de o reducere speciala de 100 de lei. Aceasta este o oportunitate unica de a economisi bani la achizitia unui echipament de incalzire de incredere si performant, adaptat nevoilor tale specifice.

4 Ani de Garantie – Dublu fata de perioada obisnuita

Romstal ofera mai mult decat o centrala de calitate – ofera si incredere in produsele sale. Prin achizitionarea unei centrale noi de la Romstal, vei beneficia nu doar de 2 ani, ci de 4 ani de garantie extinsa. Aceasta extindere a perioadei de garantie reflecta increderea noastra in calitatea echipamentelor noastre.

Voucher de 150 de lei la restituirea centralei vechi, achizitionata de la Romstal incepand cu 1 Ianuarie 2014

Daca ai o centrala veche achizitionata de la Romstal incepand cu data de 1 ianuarie 2014 si o inlocuiesti cu o centrala noua Romstal Habitat, vei primi un voucher de 150 de lei. Acesta poate fi utilizat pentru a pentru a achizitiona accesorii suplimentare pentru sistemul de incalzire.

Cum poti profita?

  1. Verifica data achizitiei centralei tale vechi: Asigura-te ca centrala ta veche a fost achizitionata de la Romstal incepand cu 1 ianuarie 2014 pentru a beneficia de voucherul de 150 de lei.
  2. Alege-ti centrala noua Romstal Habitat: Descopera gama de centrale Romstal Habitat cu putere termica de pana la 30kW si selecteaza modelul care se potriveste cel mai bine nevoilor tale.
  3. Bucura-te de avantaje: Profitati de reducerea de 100 de lei, extinderea garantiei la 4 ani si voucherul de 150 de lei la restituirea centralei vechi. Asigura-te ca faci achizitia in perioada 24 Noiembrie 2023 – 31 Martie 2024 pentru a beneficia de aceste oferte exclusive!

Upgradarea la o centrala noua de la Romstal nu inseamna doar o imbunatatire a sistemului tau de incalzire, ci si economii imediate si beneficii pe termen lung. Alege Romstal si adu confortul si eficienta in casa ta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *