Obiecte sanitare

Prinde până la 11% reducere la lavoarele pe blat Moduo de la Cersanit

In 2022 lavoarul nu mai reprezinta doar un obiect functional pentru baie, ci si un element de design. Acesta poate iesi din tipare printr-o forma excentrica sau un material de constructie neconventional. Pentru a va revigora baia va punem la dispozitie lavoarele Moduo de la Cersanit care uimesc inca de la prima privire prin forme clare, line care le ajuta sa se integreze facil in orice stil de amenajare.

Lavoarele Moduo pentru blat vin intr-o multitudine de forme si dimensiuni fiind perfecte pentru amenajarile moderne. Puteti opta pentru un lavoar ratound, oval, rectangular sau asimetric, acum cu preturi reduse cu pana la 11%. Indiferent de alegerea formei, lavoarul cu montaj pe blat va permite utilizatorului o experienta placuta si sigura.

Lavoarele Moduo de la Cersanit ofera un plus de eleganta si rafinament oricarui spatiu de baie. Aceasta serie de lavoare de baie au peretii subtiri, de doar 8 mm, eleganti si durabili gratie tehnologiei speciale de fabricatie. Suprafata 100% vitrata asigura luciul alb impecabil, usor de curatat si intretinut. Materialul ceramic se comporta foarte bine cand vine vorba de pete. El le respinge pastrandu-si suprafata curata si stralucitoare.

Prin designul lor aparte, lavoarele Moduo de la Cersanit sunt perfecte pentru o baie de familie, mai ales daca doriti si un al doilea lavoar in proximitate. O astfel de solutie va imbunatati igiena diminetii si va oferi un confort de neegalat.

Alege si tu o chiuveta de baie Moduo care inspira maiestuozitate datorita liniilor sale pure!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *