Instalatii de incalzire

Prinde oferta de robineți Danfoss: cumperi 10, plătești 8!

Participa acum la campania Romstal care iti ofera posibilitatea de a comanda seturi moderne de robineti termostatati DANFOSS, cu senzori si o-ring, la pret redus. Esti instalator si ai nevoie de robineti de incredere?! Profita de oferta valabila in perioada 12 septembrie – 12 decembrie 2022 si comanda seturi de 10 robineti. Veste buna este ca vei plati doar 8! Ofeta este valabila in limita a 1000 de seturi de robineţi cu condiţia facturarii intregii cantitaţi pe o singura factura.

De ce sa optezi pentru robineti Danfoss? 

Danfoss promite sa castige loialitatea clientilor prin excelenta in: calitate, fiabilitate si inovatie. Cu aceasta promisiune, echipa se straduieste continuu sa dezvolte tehnologia viitorului. 

Deoarece Danfoss produce solutii climatice interioare pentru un confort optim si economii inteligente de energie am decis sa organizam aceasta campanie care sa va ajute sa achizitionati robineti de calitate. 

Noul set de robineti cu o-ring de la Danfoss este recomandat pentru un plus de siguranta la instalare si in utilizare. Exclusiv pentru profesionistii din reteaua Romstal. Setul contine un cap termostatat, tur termostatabil si un robinet retur. Acestea sunt proiectate pentru a fi utilizate in sisteme de incalzire din cladiri de locuit moderne. 

Robinetii sunt dotati cu o-ring special pentru reducerea riscului de scurgeri.  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *