Instalatii de incalzire

Prinde extra reducere de 4% la produsele pentru încălzirea casei!

Grabeste-te! Pana in 14 martie 2021, la Romstal, ai extra reducere de 4% la produsele pentru incalzirea casei. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa adaugi codul BRAND4 la comanda ta din cos. Profita chiar acum si de oferta noastra cu transportul gratuit la orice tip de comanda online, promotie valabila doar pana la 31 martie 2021!Incalzirea casei - Extra reducere

Alege boilere electrice Atlantic, calorifere Eccorad, termostate Salus, boilere electrice, termoelectrice si calorifere electrice de la Tesy sau calorifere de otel sau electrice Vision la preturi avantajoase.

Opteaza pentru un boiler electric Atlantic, produs foarte economic care iti aduce apa calda fara compromisuri. Cu ajutorul lui vei uita de problema incalzirii unei anumite cantitati de apa calda menajera. Boilerul Atlantic se ocupa de aceasta sarcina cu ajutorul rezistentelor electrice. Avantajele utilizarii unui boiler electric Atlantic sunt evidente. Este usor de instalat si nu necesita cos sau tubulatura de evacuare. Tot ceea ce aveti nevoie este o priza de alimentare. Atata timp cat ramane conectat el isi indeplineste sarcina rapid si sigur, asigurandu-va apa calda de care aveti nevoie. Se remarca prin durata mare de viata si mentenanta usoara.

Caloriferele Eccorad disponibile la Romstal sunt echipamente de ultima generatie care va vor asigura confortul in zilele mai reci. Deoarece sunt prevazute cu aripioare pentru disiparea caldurii, ele maresc randamentul caloriferului cu aproximativ 30%. Caldura pe care o asteptati va fi asigurata de un radiator cu un design clasic, curat, care il ajuta sa se incadreze usor in orice tip de camera. Are o culoare alba, neutra, datorita faptului ca este finisat cu un strat de pulbere aplicata electrostatic, care este ulterior uscata in cuptor. Caloriferele Eccorad sunt degresate si tratate cu fosfat de fier pasivizat. In ceea ce priveste circulatia apei prin panou aceasta se realizeaza prin sistemul fagure ceea ce creste eficienta radiatorului.calorifer otel

Daca va aflati in cautarea unui termostat de incredere va recomandam brandul Salus, recunoscut pentru cele mai performante termostate de pe piata! Au fost special create pentru a va ajuta sa controlati cat mai eficient sistemul de incalzire al locuintei. Alege un termostat care dispune de programe preinstalate si functii inteligente pentru a ajuta la evitarea pierderii de energie. Functiile inteligente despre care vorbim ajuta produsul sa optimizeze consumul in functie de conditile din casa. De exemplu, cu ajutorul functiei “fereastra deschisa”, el ajuta la pierderea de energie prin reglarea automata a caldurii cand camera este aerisita. Totodata, el poate fi setat pe functia „plecat”, ceea ce inseamna ca poate reduce automat temperatura in perioada de absenta a utilizatorilor din locuinta. Salus inseamna simplitate si economie.Termostatul Salus

Tesy va propune boilere electrice de calitate, produse preferate de utilizatori deoarece sunt mai convenabile din punct de vedere economic. Acest lucru se explica simplu prin faptul ca energia electrica este mai facil de obtinut decat gazele naturale. Un avantaj demn de luat in seama in privinta boilerelor electrice este acela ca pot fi instalate oriunde exista o retea de energie electrica. Daca adaugam si faptul ca nu este nevoie de aprobari suplimentare pentru montare si nici de spatii tehnice speciale sau cosuri de fum, aceasta pare cea mai buna alegere.

De asemenea, puteti opta si pentru un model de boiler termoelectric, element care are capacitatea de a functiona atat cu ajutorul energiei electrice, cat si prin intermediul agentului termic. Mai direct, boilerul termoelectric este un boiler electric caruia i s-a adaugat o serpentina prin care se poate conecta cu centrala termica sau cu o sursa de energie alternativa, precum panourile solare.

Tot de la Tesy va mai propunem calorifere electrice, solutii alternative de incalzire, mai ieftine decat solutiile clasice. Caloriferul electric de la Tesy este un dispozitiv foarte practic si comod pentru a dispune de caldura necesara oricand si oriunde. Acesta nu presupune instalare sau racord la conducta de gaze, putand fi mutat si manevrat cu mare usurinta. Este un aparat electric cu ulei in care 80% din transferul termic se realizeaza prin convectie, iar restul de 20% prin radiatie, ca un calorifer normal. Acest calorifer este foarte util pentru iernile friguroase.

Daca tot am vorbit de calorifere electrice, trebuie sa stiti ca aveti si variantele de la Vision, brand propriu care se remarca prin pretul excelent. Tot Vision vine in intampinarea nevoilor dumneavoastra cu o serie de calorifere de otel potrivite pentru instalatiile tale de incalzire interioare, fie ele rezidentiale sau comerciale. Sunt disponibile in diverse dimensiuni fiind fabricate in conformitate cu norma europeana DIN EN 442.Calorifer aluminiu Vision

Caloriferele Romstal Vision se remarca prin rezistenta buna la coroziune, datorata finisarii prin tehnologia nano-ceramica. Suprafata lor de incalzire este constituita din panouri si aripioare. Calorifele Vision vin echipate cu toate accesoriile de instalare (dop, aerisitor, console, suruburi si dibluri). Vopsirea este facuta cu alb printr-un tratament fizico-chimic care are un proces dublu de finisare (antifonare si vopsire in camp electrostatic) ce garanteaza un produs de calitate superioara. Acest tip de acoperire a permis obtinerea unei suprafete lucioase extrem de rezistente si placute la atingere.

Caloriferul Vision din otel are un randament termic ridicat si confera utilizatorului atat confort termic ridicat cat si costuri mici de exploatare.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *