Stiri

Prelungim campania ROMSTAL RECICLEAZĂ!

Ne bucuram sa anuntam vesti bune! Ca urmare a parerilor pozitive primite de la voi, clientii nostri, care isi doresc un stil de viata sustenabil si apreciaza consumul responsabil, campania Romstal recicleaza continua pana pe 16 septembrie 2022!

Astfel, campania se desfasoara ca pana acum, atat online, cat si in magazine si filiale. Te incurajam sa-ti reciclezi electrocasnicele, iar la fiecare achizitie a unui produs nou te rasplatim cu un voucher de 150 lei.

Ce trebuie sa faci

Pasul 1: Alege produsul dorit din categoriile urmatoare: Masini de spalat rufe, Masini de spalat rufe cu uscator, Uscatoare de rufe, Masini de spalat vase, Combine frigorifice, Frigidere, Side by side, Congelatoare, Lazi frigorifice, Aparate de aer conditionat (unitate interna + unitate externa).

Pasul 2: Plaseaza comanda! Ai doua optiuni:

  1. Poti comanda de pe site-ul www.romstal.ro, bifand optiunea Vreau sa reciclez – 150 lei VOUCHER + ridicarea electrocasnic vechi, iar apoi plasezi comanda.
  2. Poti achizitiona din magazinele Romstal. Odata cu achizitia echipamentului nou, personalul Romstal iti va cere datele in vederea colectarii deseului.

Pasul 3: Preda aparatul electrocasnic vechi*

Firma colectoare te va contacta si iti va ridica aparatul electrocasnic vechi in maximum 3 zile de la plasarea comenzii. Aparatul electrocasnic predat trebuie sa fie pregatit, deconectat si fara componente lipsa.

*Poti preda deseuri din urmatoarele categorii: masini de spalat rufe, masini de spalat rufe cu uscator, uscatoare de rufe, masini de spalat vase, combine frigorifice, frigidere, side by side, congelatoare, lazi frigorifice, aparate de aer conditionat (unitate interna + unitate externa).

Pasul 4: Primesti voucherul de 150 de lei

Dupa predarea echipamentului vechi, vei primi din partea firmei colectoare un voucher in valoare de 150 lei (cu tva inclus). Pe acesta il vei putea folosi pentru o achizitie viitoare. Voucherul se va activa dupa 24 de ore de la predarea deseurilor si are o valabilitate de 30 de zile.

Pasul 5: Foloseste voucherul!

Poti folosi voucherul pentru o noua achizitie. Acesta nu este conditionat de o suma minima la achizitie, dar daca achizitia este mai mica de 150 lei, nu se returneaza diferenta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *