Aer conditionat

Pregătește-te pentru o vară cool!

Sezonul estival este aici! Deja vem parte de zile calduroase sufocante. Care este cel mai bun remediu?! Cum in zilele caniculare tot ce ne dorim este putina racoare am decis sa va prezentam cea mai la indemana solutie, montarea unui aparat de aer conditionat.

Aerul conditionat este cea mai practica solutie pentru a avea un aer respirabil acasa sau la locul de munca. Ne face verile mai usoare si utilizarea sa are o serie de avantaje, printre care enumeram: imbunatatirea calitatii aerului, scaderea riscului deshidratarii, maximizarea gradului de confort, izolarea locuintei de insecte si alergeni. De asemenea, aerul conditionat regleaza umiditatea din aer, eliminand disconfortul generat de un aer prea cald sau prea umed.

Romstal iti propune aparate de aer conditionat marca proprie Habitat, Mitsubishi sau Dezit. Cu un grad ridicat de performanta, aparatele AC propuse asigura un aer de calitate superioara si au un consum mic de energie.Aer conditionat

Alege un aparat de aer conditionat cu Wi-Fi care poate fi programat si gestionat de oriunde, direct de pe telefon. Astfel, daca exista o conexiune la internet, aparatul poate fi oprit/pornit si setat prin intermediul telefonului. De asemenea, aparatul beneficiaza de functia sleep, functia de verificare a erorilor, precum si functia energy, care permite verificarea lunara a consumului de energie. Ventilatorul unitatii interne AC asigura un control exact al temperaturii si creeaza un flux de aer mai confortabil. Unitatea externa are la randul ei un ventilator care isi adapteaza automat viteza in functie de temperatura setata, astfel incat sa asigure un schimb de caldura eficient cu un consum minim de energie.

Racoreste-te chiar acum cu aparate de aer conditionat performante de la Romstal!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *