Centrale termice

Pregătește-te pentru iarnă cu pachetul format din centrală termică Sime MIA 25HE, kit de evacuare și termostat Dezit WT11

Daca te-ai gandit sa iti modernizezi sistemul de incalzire si sa faci economii semnificative pe factura de gaze, centrala termica Sime MIA 25HE ar putea fi solutia ideala pentru tine. Acest articol iti va oferi informatii detaliate despre acest pachet format din centrala termica Sime MIA 25HE, kitul coaxial orizontal si termostatul Dezit WT11, explicand de ce aceasta centrala este o alegere inteligenta pentru eficienta energetica si confort termic in casa ta.

Centrala Termica Sime MIA 25HE

Centrala termica Sime MIA 25HE este un produs de incredere, fabricat in Italia, care pune accent pe eficienta energetica si economisirea de gaze. Cu o putere de 21.2 kW, aceasta centrala este capabila sa asigure atat incalzirea casei tale, cat si apa calda menajera. Iata de ce ar trebui sa iei in considerare aceasta centrala:

Compacta si versatila: Centrala MIA 25HE este conceputa sa se potriveasca chiar si in nise inguste, ceea ce inseamna ca spatiul nu va mai fi o problema. Este versatila si poate fi utilizata cu calorifere sau cu un sistem de incalzire in pardoseala, oferindu-ti flexibilitate in proiectarea sistemului tau de incalzire.

Eficienta prin condensare: Principiul centralilor termice in condensatie este unul revolutionar. Acesta se bazeaza pe crearea conditiilor de condensare a vaporilor din gazele de ardere in zona schimbatorului primar, ceea ce duce la recuperarea caldurii latente. Cu MIA 25HE, poti fi sigur ca ai recuperat 10-12% din caldura produsa in camera de ardere, ceea ce duce la un randament mult mai ridicat in comparatie cu centralele cu functionare clasica.

Schimbator de caldura din otel inoxidabil: Acesta este un aspect cheie al eficientei centralei. Otelul inoxidabil este rezistent la coroziune si este materialul ideal pentru schimbatorul de caldura primar. Acest schimbator este responsabil pentru condensarea vaporilor de apa si recuperarea caldurii, contribuind la cresterea randamentului.

Control avansat: Centrala poate fi controlata facil cu ajutorul termostatului Dezit WT11 programabil. Acest termostat inteligent iti permite sa reglezi temperatura in functie de preferintele tale si sa programezi 4 perioade ale fiecarei zile, asigurandu-te ca confortul termic este optim in casa ta.

Compacta si usor de instalat: Datorita dimensiunii compacte, centrala este ideala pentru apartamente si case mai mici. Cu un grup hidraulic din alama si controlul combustiei cu bucla electronica de feedback si supapa electronica de gaz, aceasta centrala este usor de instalat si de utilizat.

Afisaj LCD si conectivitate eficienta: Centrala este echipata cu un afisaj LCD care iti permite sa monitorizezi temperatura si sa faci diagnosticari rapide. Conectivitatea eficienta iti ofera control asupra incalzirii si comoditate in gestionarea centralei.

Daca esti in cautarea unei centrale termice care sa aduca economii semnificative pe termen lung si sa ofere eficienta energetica, centrala Sime MIA 25HE este o alegere excelenta.

Pentru a asigura functionarea optima a centralei, este esential sa folosesti un kit coaxial orizontal pentru evacuarea gazelor de ardere. Acest kit asigura o instalare sigura si eficienta a centralei, contribuind la functionalitatea acesteia pe termen lung. De asemenea, pachetul contine si termostatul programabil Dezit WT11. Cu un ecran mare, montaj usor si optiuni de programare flexibile, acest termostat te ajuta sa iti gestionezi sistemul de incalzire intr-un mod eficient si confortabil.

Cu aceste echipamente de calitate, vei putea sa treci prin perioadele reci ale anului fara griji, beneficiind de economii semnificative pe factura de gaze. Opteaza pentru performanta si eficienta cu centrala Sime MIA 25HE!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *