Calorifere

Pregătește-te pentru iarnă cu noile calorifere Kermi Therm X2 Plan

Romstal te invita sa profiti de seria de calorifere din oțel, tip panou, de la Kermi. Modelul Kermi Therm X2 Plan utilizează o tehnologie modernă prin care placa frontala este legata in serie cu celelalte placi si astfel este alimentata prioritar, rezultand micsorarea timpului de incalzire cu pana la 25%. Astfel se ajunge la cresteri ale temperaturii de radiatie cu 50% pana la 100%.Calorifere KERMI PLAN

Tehnologie unică de economisire a energiei

Kermi Therm X2 Plan se remarcă prin această tehnologie unică de economisire a energiei dar și prin designul simplu și modern. Aceste radiatoare, disponibile în dimensiuni cuprinse între 400 și 2000 de mm și o înălțime de 600 mm,  pot fi integrate armonios în aproape fiecare cameră datorită designului special.

Linie clară, extrem de puternică.

Cu panourile frontale și laterale netede și grila decorativă superioară, Kermi Therm X2 Plan poate fi integrat fără ezitare în orice cameră a locuinței. El va aduce căldura dorită simplu și rapid fiind caracterizat de o performanță ridicată.

Radiatorul folosește un volum scăzut de apă asigurând într-un mod economic încălzirea rapidă și un control dinamic al acesteia. Eficiența energetică exemplară vă va face să vă bucurați de încălzirea modernă la capacitate maximă. Cu un design deosebit de neted, radiatorul Kermi Therm X2 Plan va străluci în orice cameră ca un briliant.

Acest radiator din otel aduce căldură și comfort la un preț mai mult decât accesibil. Calitățile sale îl fac să reziste excelent la temperaturi inalte. Nu uitam faptul că sunt ușor manevrabile lucru care ne ajută direct la montaj.

Nu ezitați! Alegeți unul din caloriferele Kermi Therm X2 Plan și distribuiți rapid căldura în interiorul casei datorită inerției termice scăzute și a tehnologiilor moderne care vă vor ajuta să plătiți mai puțin la facturile de încălzire.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *