Articole recomandate

Pentru un viitor mai bun, te invităm să facem o schimbare!

Lumea in care traim astazi se clatina in pragul autodistrugerii, iar viitorul nostru pe planeta se afla sub un mare semn de intrebare. Costul prezentului pe care il avem si pe care deja il platim inseamna epuizarea resurselor naturale ceea ce duce la crize energetice, alimentare si sanitare, fenomene naturale extreme si poluare. Impactul schimbarilor fara precedent prin care trece planeta, singura casa pe care o cunoastem, va fi devastator si ireversibil daca nu luam masuri drastice si imediate atat la nivel global, cat si personal.

In fata consecintelor de proportii ale acestor transformari si a provocarilor pe care le prezinta pentru noi toti, nu ar trebui sa existe nicio indoiala cu privire la motivele pentru care e important sa actionam acum, inainte de a fi prea tarziu. 

Avem o oportunitate unica de a actiona responsabil ca promotori ai schimbarii in bine si de a adopta o viziune comuna asupra comunitatilor in care traim pentru a le face mai curate, mai sanatoase, mai sigure si mai sustenabile.

Dar ce inseamna sustenabilitatea pentru noi la Romstal?

Responsabilitatea in afaceri a facut parte din cultura companiei noastre inca de la infiintare. Acest simt al raspunderii in fata generatiilor viitoare ne influenteaza toate deciziile de zi cu zi, ne provoaca la o continua perfectionare si ne permite sa oferim plus-valoare atat clientilor, cat si comunitatilor din care facem parte. 

Sustenabilitatea inseamna pentru noi luarea acelor masuri care marcheaza pozitiv atat prezentul, cat mai ales viitorul, deoarece o societate sanatoasa si un mediu inconjurator intact constituie baza tuturor actiunilor noastre si reprezinta elementele esentiale ale succesului pe termen lung.

De aceea, la Romstal, suntem constienti de faptul ca pentru a face ca sustenabilitatea sa devina realitate este nevoie ca noi toti si fiecare in parte sa ne alaturam acestor eforturi, uniti de aceleasi principii si de aceeasi directie comuna.

Traversam o criza uriasa de timp si de resurse, iar ea vizeaza chiar propria noastra supravietuire.

E timpul sa ne amintim ca actiunile noastre sunt oglinda a ceea ce noi insine suntem, iar deocamdata suntem in pericol. E timpul pentru schimbare!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *