Stiri

Păstrăm calitatea, reducem prețurile!

In cadrul campaniei “Pastram calitatea, reducem preturile”, Romstal pune la dispozitia clientilor sai ocazia de a achizitiona produse de calitate la preturi extrem de avantajoase. Campania se desfasoara in perioada 14-28 februarie 2023!

Clientii pot beneficia de reduceri impresionante de pana la 53% la peste 1900 de produse selectate, disponibile dintr-o gama larga de categorii printre care amintim produsele pentru incalzire, climatizare, instalatii sanitare si de alimentare cu apa, sau obiectele sanitare, ceramicele (gresie si faianta), mobilierul de baie si produsele care folosesc energie regenerabila.

Este demn de mentionat faptul ca oferta Romstal este limitata de stocul disponibil, astfel incat clientii trebuie sa actioneze rapid pentru a se asigura ca obtin produsele dorite la preturi care nu trebuie ratate. Produsele ce pot fi achizitionate in cadrul acestei campanii sunt caracterizate prin calitate superioara, durabilitate si fiabilitate, intrucat Romstal este o companie recunoscuta pentru standardele ridicate ale produselor pe care alege sa le comercializeze.

Asadar, aceasta campanie de reduceri reprezinta o oportunitate excelenta pentru dumneavoastra de a economisi sume importante de bani la achizitionarea de produse de inalta calitate pentru casa dumneavoastra. Profitati de reduceri considerabile la produse esentiale precum centrale si cazane, calorifere si convectoare, termostate si automatizari, boilere si acumulatoare, pompe, filtre si contoare, dar si la o varietate de obiecte sanitare si de mobilier de baie!

Descopera campania “Pastram calitatea, reducem preturile” de la Romstal accesand pagina dedicata si comanda chiar acum tot ce ai nevoie pentru o casa de vis!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *