Panouri solare

Panourile solare Romstal Vision – Soluții pentru un viitor mai bun

Romstal recomanda panourile solare Vision, produse de ultima generatie care va vor transforma casa intr-una cu adevarat activa, independenta si inteligenta! Bucurati-va chiar acum de articole moderne create pentru a ne imbunatati simtitor existenta. Acestea consuma extraordinar de putina energie lucru care ajuta direct mediul inconjurator dar si calitatea vietii, fizic – prin imbunatatirea aerului pe care-l respiram si psihic – prin micsorarea facturilor la utilitati.

Cu panourile solare Romstal Vision casa este capabila sa functioneze singura, fara nicio sursa externa de energie. Toata energia necesara casei vine de la soare, aceste panouri solare fiind capabile sa capteze, sa utilizeze si chiar sa pastreze energia pentru mai mult timp in baterii. Soarele ofera de aproximativ 500 de ori mai multa energie decat ii este necesara populatiei planetei. Pentru a beneficia de aceasta energie exact atunci cand avem nevoie de ea trebuie sa investim in panouri solare capabile sa ne ofere independenta fata de distribuitorii de energie.

Acum la Romstal ai panouri solare Vision plane sau cu tuburi vidate si cu rezervor de pana la 300 de litri la preturi excelente! Tuburile vidate aduc numeroase avantaje in comparatie cu alte tipuri de panouri. Acestea se remarca printr-o putere foarte ridicata de absorbtie a radiatiei solare gratie sticlei din care sunt fabricate. Multi se sperie de fragilitatea acestui material insa aceste tuburi sunt foarte usor de inlocuit in cazul deteriorarii. Un alt avantaj este acela ca, in cazul in care unul dintre tuburi sufera o lovitura si devine nefunctional, acest panou solar va continua sa functioneze cu ajutorul celorlalte.Panouri fotovoltaice

Alege sa achizitionezi un panou solar Vision si nu vei mai duce grija apei calde menajere. Acesta este utilizat pentru incalzirea apei reusind sa asigure aproximativ 60-80% din necesarul de apa calda iarna, in timp ce, in anotimpul cald va asigura tot necesarul. Profita acum de faptul ca are incorporat un rezervor presurizat, care va primi apa in mod constant de la reteaua de apa sau prin pomparea de la hidrofor. Astfel acesta va ramane mereu plin. Un alt avantaj al utilizarii rezervorului presurizat este faptul ca sistemul devine mult mai eficient astfel, caci se reduce timpul de incalzire al apei.

Acest sistem de incalzire a apei menajere prin intermediul panoului cu tuburi vidate reprezinta o modalitate foarte economica, care ne scuteste de cheltuieli ridicate in ceea ce priveste consumul de energie. Stim cu totii ca energia solara este regenerabila si disponibila peste tot, astfel ca nu mai este nevoie sa depindem de retelele publice de furnizare a energiei. Panoul solar nu produce poluare, fiind una dintre cele mai ecologice metode de obtinere a energiei. Astfel veti avea grija de calitatea mediului inconjurator, facand o diferenta mica, dar notabila in privinta diminuarii gradului de poluare.Energie solara

Noi, la Romstal, credem ca, impreuna, putem inclina balanta in favoarea unui mediu inconjurator curat si sanatos prin deciziile pe care le luam zilnic. Putem face economie de resurse sau monta instalatii ecologice care folosesc resurse usor regenerabile si nepoluante. Panourile solare sunt in acest moment poate cea mai buna alternativa la comsutibilii fosili atat de poluanti.

Vedem cu totii ca cererea glogala de energie creste continuu. In lipsa unei cresteri a productiei care sa acopere necesarul, pretul energiei electrice creste, la randul sau, pe fondul cererii din ce in ce mai mare. Energia solara este energia viitorului atat din punct de vedere ecologic cat si economic. Folosirea panourilor solare pe o scara mai mare poate ajuta la incetinirea procesului de degradare a mediului inconjurator. Noi ne pregatim si va pregatim pentru un viitor sigur in care sa fim protejati de efectele poluarii si de cresterea pretului la energia electrica oferindu-va solutia cea mai buna – panourile solare Vision.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *