Panouri solare

Panourile solare cu tuburi vidate – Soluția sustenabilă pentru încalzirea apei și economisirea energiei

Alege din oferta Romstal un panou cu tuburi vidate si cu rezervor si bucura-te de apa calda la discretie! Tuburile vidate aduc numeroase avantaje in comparatie cu alte tipuri de panouri. Acestea se remarca printr-o putere foarte ridicata de absorbtie a radiatiei solare gratie sticlei din care sunt fabricate. Multi se sperie de fragilitatea acestui material insa aceste tuburi sunt foarte usor de inlocuit in cazul deteriorarii. Un alt avantaj este acela ca, in cazul in care unul dintre tuburi sufera o lovitura si devine nefunctional, acest panou solar va continua sa functioneze cu ajutorul celorlalte.

Alege sa achizitionezi un panou solar si nu vei mai duce grija apei calde menajere. Acesta este utilizat pentru incalzirea apei reusind sa asigure aproximativ 60-80% din necesarul de apa calda iarna, in timp ce, in anotimpul cald va asigura tot necesarul. Profita acum de faptul ca are incorporat un rezervor presurizat, care va primi apa in mod constant de la reteaua de apa sau prin pomparea de la hidrofor. Astfel acesta va ramane mereu plin. Un alt avantaj al utilizarii rezervorului presurizat este faptul ca sistemul devine mult mai eficient astfel, caci se reduce timpul de incalzire al apei.

Acest sistem de incalzire a apei menajere prin intermediul panoului cu tuburi vidate reprezinta o modalitate foarte economica, care ne scuteste de cheltuieli ridicate in ceea ce priveste consumul de energie. Stim cu totii ca energia solara este regenerabila si disponibila peste tot, astfel ca nu mai este nevoie sa depindem de retelele publice de furnizare a energiei. Panoul solar nu produce poluare, fiind una dintre cele mai ecologice metode de obtinere a energiei. Astfel veti avea grija de calitatea mediului inconjurator, facand o diferenta mica, dar notabila in privinta diminuarii gradului de poluare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *