Panouri solare

Pachetele de panouri solare de la Romstal vă ajută să produceți singuri energia pentru locuință

Radiatia solara este o sursa de energie alternativa, care poate inlocui cu mare succes un procent foarte mare din necesarul energetic al unei cladiri. In functie de nivelul investitiei, putem beneficia chiar si de pana la 100% energie verde si gratuita, prin intermediul panourilor solare. Costuri 0, emisii 0, plus posibilitatea independentei energetice. Panourile solare au o rata foarte mare de succes in zonele unde radiatia solara este mai puternica si prezenta o perioada mai mare de timp. Astfel costurile totale ajung sa fie mult mai mici utilizand un sistem de incalzire bazat pe energie solara, decat unul ce foloseste combustibil fosil.Panouri solare termice

Investitia intr-un sistem solar reprezinta o solutie ideala pentru a beneficia de apa calda gratis, cu 0 emisii poluante. Costurile initiale pentru achizitia unui sistem complet nu depaseste costurile pe care le presupune orice sistem termic ce utilizeaza combustibil fosil. Tehnologia avanseaza in fiecare an si astfel este posibil pentru oricine sa se bucure de avantajele folosirii radiatiei solare ca sursa de energie.

Romstal va pune la dispozitie diverse tipuri de pachete complete de sisteme solare care va vor ajuta sa obtineti independent energia de care aveti nevoie pentru a va incalzi sau pentru a obtine apa calda menajera necesara unui trai confortabil.

Puteti opta pentru pachete formate din panouri plane sau panouri cu tuburi plus un boiler cu diverse capacitati si accesoriile necesare. Vorbim despre pachete pentru acoperirea necesarului pentru maximum 3 persoane.

Un astfel de pachet este exact ce avem nevoie pentru a beneficia de apa calda curenta, gratis, fara consum de energie. Panourile solare sunt simplu de intretinut si nu presupun costuri de exploatare. Acestea sunt foarte rezistente la conditiile oferite de mediul exterior, ofera performante foarte ridicate chiar si atunci cand afara este innorat. Pot fi montate pe acoperis pentru a economisi spatiu si pentru a se afla in proximitatea sistemului de incalzire.Energie solara

Boilerul se conecteaza la sistemul de panouri solare pentru a stoca apa de care este nevoie pentru activitatile cotidiene. Acesta functioneaza exclusiv cu ajutorul sistemului de panouri solare, obtinand energia de la acestea.

Folosirea unui panou solar reprezinta un mod ecologic si foarte economic pentru asigurarea necesarului de apa calda menajera. Utilizarea radiatiei solare in locul surselor de energie fosile este varianta cea mai prietenoasa cu mediul inconjurator, neavand nici un fel de emisii poluante. Cu ajutorul sistemului de panouri solare putem reduce consumul de energie pentru incalzirea apei cu pana la 100% in zilele insorite, si cu pana la 70% in zilele innorate. In acest fel vom beneficia de confortul dorit fara nici un cost suplimentar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *