Obiecte sanitare

Organizează baia eficient cu accesoriile de baie Kroner Square

De obicei baia este camera cu cele mai reduse dimensiuni dintr-o locuinta. Iata de ce accesoriile de baie devin elemente care ne pot oferi mai multa flexibilitate. Cu siguranta o baie frumos decorata va fi mai bine pusa in valoare daca este o baie bine organizata. Pentru a evita imprastierea produselor si obiectelor pentru toaleta zilnica peste tot prin baie, putem sa apelam la seria de accesorii de baie Square de la Kroner.

In aceasta serie gasim etajera, portprosop – simplu, dublu sau sub forma de inel, port pahar, portsapunuri de diferite tipuri, distribuitor de sapun, porthartie, agatatoare si portperii de wc. Elementele sunt realizate din alama cromata cu sticla completand cu eleganta orice tip de decor. Se potrivesc in orice tip de baie, accentuand finetea si rafinamentul acesteia. Designul colectiei urmareste linii geometrice, simple si precise, perfecte pentru baile minimaliste.

Piesele seriei sunt rezistente si robuste, concepute special pentru a rezista mediului tipic din incaperea de baie. Cu ajutorul acestora putem avea la indemana produsele destinate igienei si ingrijirii care fac parte din rutina noastra zilnica.

Nu vom mai avea de-a face cu toate acele produse insirate in baie, sau aflate in locuri mai greu accesibile. Accesoriile de baie se monteaza cu usurinta in orice loc dorim, ajutandu-ne sa ne desfasuram rutina matinala fara nici un disconfort si intr-un timp mai scurt.

Elementele au proprietati anticorozive si antibacteriene. Acestea ofera sustinere viguroasa pentru toate obiectele depuse in sau deasupra lor . Accesorile de baie Kroner Square completeaza perfect dotarea incaperii de baie, fiind practice, sigur de utilizat si foarte elegante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *