Obiecte sanitare

Oferta noua – pachet rezervoar ingropat Geberit cu placuta de comanda, sistem de prindere si vas wc.

rezervor ingropatAi o baie veche si anosta care arata asa? Stai la bloc si baia prea mica te exaspereaza? Solutia e simpla foloseste un rezervor ingropat. Romstal si Geberit iti ofera o solutie completa pentru a inlocui vasul wc si rezervorul vechi cu unele moderne. Pachetul contine rezervor wc ingropat GEBERIT SIGMA 720 Placuta alba dubla comanda, Sistem de prindere si Vas Wc.

Rezervorul ascuns in perete confera mai mult spatiu deschis atat de necesar unei bai mici. Amenajarea arata acum ca si cum ar fi eliminat din elemente dar toate sunt la locul lor, doar ca sunt ascunse vederii. Grosimea peretelui creste doar cu 8 cm iar sistemul de prindere al rezervorului este special pentru montajul pe gips carton.

Oferta noua in catalogul de toamna special pentru baile mici din apartamentele de bloc.

Gama de produse Geberit este concepută atât pentru clădiri noi, cât şi pentru proiecte de renovare şi modernizare. Aceasta încorporează multiple linii de produse din domeniul sistemelor sanitare.

Odată instalate, multe dintre produsele Geberit sunt invizibile utilizatorului final. Şi, mulţumită înaltei calităţi şi fiabilităţi, acestea îşi îndeplinesc funcţiile pentru decenii.

Geberit oferă de asemenea produse pentru instalarea în interiorul peretelui cu adevărat convingătoare în termini de desisgn sau confort precum Geberit Monolith, Geberit AquaClean, clapete de acţionare Geberit sau rigole pentru duş Geberit.