Obiecte sanitare

Obține15% Extra-Reducere la amenajarea băii cu Dezit!

In aceasta perioada, Romstal vine in intampinarea clientilor sai cu inca o oferta de nerefuzat! Pana la sfarsitul lunii noiembrie puteti beneficia de o extra-reducere de 15% la produsele pentru amenajarea baii de la Dezit. Tot ce trebuie sa faci este sa adaugi codul DEZIT15 in cosul de cumparaturi la comanda ta online. Descopera produsele de care ai nevoie in categoriile – Cabine si pereti dus, Cazi baie, Baterii baie, Seturi dus, Obiecte sanitare, Mobiliere si oglinzi baie si Accesorii baie.

Daca dorim sa conferim un aspect inovator incaperii de baie avem nevoie de obiecte sanitare cu totul deosebite. Dezit propune obiecte sanitare care vor impresiona negresit si vor transforma aspectul clasic al unei bai, intr-unul contemporan. Scapa de aspectul tern al unei bai obisnuite cu produsele Dezit, cele care ofera posibilitati multiple de amenajare a incaperii de baie.

Alege un stil sau o tema pentru baia ta si descopera care sunt produsele care sa te reprezinte pe tine si aspiratiile tale. Incepe cu un punct focal in jurul caruia sa construiesti amenajarea. Poate fi o cada centrala, oglinda, mobilierul de baie, dar nu amesteca mai multe elemente cu impact vizual puternic. Daca ambientul este un amalgam de piese de accent, spatiul devine aglomerat vizual si derutant.

Pentru Dezit functionalitatea este scopul principal si primeaza asupra formei. Asadar baia ta nu este in neaparat despre frumos, ci este un loc in care iti incepi si iti termini ziua. De la cabina de dus, vasul de wc, lavoar si pana la baterii si seturi de dus, toate trebuie sa iti foloseasca in activitatea zilnica. Si sa iti asigure confortul. Alege, de asemenea, obiecte sanitare si mobiliere durabile si solide, tratate anticalcar sau antiumezeala in cazul mobilierului.

Calitatea materialelor utilizate de Dezit influenteaza direct calitatea, rezistenta si durata de viata a produselor pentru baie. Astfel puteti fi siguri ca noile dumneavoastra corpuri de mobilier, obiecte sanitare si baterii vor rezista cu brio conditiilor neprietenoase din baie precum umiditate crecuta sau temperaturile ridicate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *