Centrale pe gazCentrale termice

Obține eficiență maximă cu centrala în condensație MIA HE de la SIME!

Ia-ti acum centrala in condensatie MIA HE de la SIME la un pret excelent de numai 2650 de lei! Mai mult, ai oportunitatea de a-ti dota casa cu acest dispozitiv modern pentru numai 95 de lei pe luna prin Credit Card BRD. Ia-ti acum o centrala in condensatie SIME care functioneaza pe principiul condensarii si va ajuta sa incalziti locuinta intr-un mod eficient, economic si ecologic. Centrala termica cu condensare pe gaz utilizeaza aproape integral energia continuta in gazul de ardere in procesul de incalzire, ceea ce se traduce printr-un consum scazut de gaze naturale si implicit mai putini bani cheltuiti pentru achitarea facturilor.

Acest aparat fiabil, de eficienta ridicata, are un design ergonomic fiind foarte usor de montat chiar si in spatiile inguste. Se remarca prin simplitate in utilizare si reglare la perfectie. Modelul MIA HE se poate monta intr-un sistem de incalzire cu mai multe calorifere sau chiar cu un sistem de incalzire in pardoseala.

Principiul centralelor termice in condensatie se bazeaza pe crearea conditiilor de condensatie a vaporilor din gazele de ardere in zona schimbatorului primar al microcentralei, astfel incat caldura eliberata sa fie recuperata in agentul primar care circula prin schimbator. Daca in aceasta zona are loc condensarea totala a vaporilor, putem fi siguri ca am recuperat din gazele de ardere 10-12 % din caldura produsa in camera de ardere, prin urmare o centrala in condensatie va avea un randament mult mai ridicat fata de o centrala cu functionare clasica.

Centrala termica MIA HE atinge un nivel maxim de eficienta mentinand permanent temperatura apei de incalzire la o valoare optima. Acest lucru se intampla deoarece italienii de la Sime au o traditie impresionanta in productia de boilere, cazane si centrale termice, produse pentru incalzire si pentru prepararea apei calde, garantand cele mai bune produse de fiecare data.

Avantajele produsului

– Schimbator de caldura din otel inoxidabil

– Compact si usor

– Grup hidraulic din alama

– Controlul combustiei cu bucla electronica de feedback si supapa electronica de gaz

– Livrare rapida si controlata de apa calda

– Display LCD cu temperatura si afisaj pentru diagnosticare

– Control electronic reglabil de la 20° C la 80° C

– Conectivitate eficienta pentru controlul incalzirii

Schimbatorul de caldura din otel inoxidabil reprezinta piesa de rezistenta a centralei. Dintre toate metalele sau aliajele metalice, otelul inoxidabil, asa cum ii spune si numele, este materialul cu cea mai buna rezistenta la coroziune. Acesta este si motivul pentru care Sime a ales ca schimbatorul de caldura primar la centralele cu functionare in regim de condensare sa fie realizat din otel inoxidabil. Este elementul responsabil cu fenomenul de condesare, prin care se recupereaza caldura latenta a vaporilor de apa, care mai apoi este cedata agentului termic care circula prin schimbator. In felul acesta, randamentul centralei cu functionare in regim de condensare creste.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *