Obiecte sanitare

O baie minunată cu obiecte sanitare de la Roca

Roca este o companie de referinta la nivel mondial avand o activitate inceputa in 1917, producand calorifere din fonta pentru incalzirea gospodariilor, la fabrica sa din Gavà, in apropiere de Barcelona. Dupa aceste prime calorifere, firma si-a extins portofoliul, producand boilere, apoi a intrat pe piata spatiilor de baie, demarandu-si productia de cazi. Pasul urmator a fost bineinteles acela de a produce obiecte sanitare, compania fiind intotdeauna atenta la evolutia relatiei dintre societate si apa – principala resursa naturala cu care lucreaza Roca.

Roca stie foarte bine ca fiecare camera de baie reprezinta o lume diferita, dar ceea ce este cu adevarat important este lumea fiecarui utilizator in parte. Anterior inceperii renovarilor, asigurati-va ca v-ati gasit stilul care se potriveste cel mai bine personalitatii si nevoilor dumneavoastra.

Romstal se alatura acestei calatorii prezentandu-va diferite texturi, culori si stiluri de viata, personalizate prin obiecte sanitare Roca, pentru a va indeplini visurile.

Va invitam sa profitati de preturile excelente la colectiile de obiecte sanitare Roca iar acestea va vor ajuta sa transformati baia ta intr-una de lux. Va veti asigura cea mai noua tehnologie si un design pe masura. Puteti opta pentru diverse serii de sanitare. Alege o gama care reprezinta un design ideal pentru spatiile complexe si imposibile din punct de vedere virtual, care se adapteaza perfect si face fata provocarilor impuse de interioarele moderne, atingand adaptabilitatea maxima, a carei contributie este pozitiva, fara a compromite designul.

Roca va ofera culoare si textura la dispozitia simturilor. Poti decora in culori intense care inunda spatiul baii de fericire cu aer liber si usor. Mai mult, formele armonioase si finisajele texturate satisfac cel mai exigent simt tactil.

Baia ta de vis devine realitate cu obiectele sanitare din seria The Gap create de designerul Antonio Bullo. Acest concept este atat compact cat si functional. Aceasta gama larga se adapteaza tuturor posibilitatilor si va permite sa optimizati spatiul din baie. Liniile moderne si elegante fac ca aceasta alegere sa fie una inteligenta.

Poti comanda sanitare din gama Nexo, care vine de la acelasi designer. Seria reuseste sa imbine doua obiective care sunt in mod normal in conflict, dar aici coexista armonios: estetica si economia. Piesele sunt create cu grija, avand mai multe dimensiuni care se adapteaza tuturor tipurilor de spatiu. Un design contemporan si proportionat perfect care se imbina subtil cu toate tipurile de spatiu.Victoria

Pentru cei care cauta obiecte sanitare de calitate Roca este raspunsul potrivit. Curbe elegante si functionale intr-o colectie extensiva de piese care combina simplitatea cu versatilitatea, oferind solutii testate pentru comoditate, asa s-ar caracteriza produsele pe care vi le punem la dispozitie de la Roca.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *