Cabine de dus

O baie elegantă începe cu o cabină de duș pătrată Kansas

Romstal va recomanda cabina de dus cu profil cromat si geam transparent Zeya Kansas, pentru a mobila o baie ca in filme. Cabina se monteaza facil in orice colt al baii avand un perete fix si o usa batanta care va va pemite accesul rapid si in siguranta. Geamul securizat al cabinei Kansas are o grosime de 6 mm.

Cu totii tanjim sa fim curati dar ne dorim ca locul in care ne spalam sa fie unul deosebit. Cabina de dus patrata Kansas este una moderna dar, in acelasi timp, extrem de eleganta. Ea ne ajuta sa ne relaxam dupa o zi stresanta la lucru dar ne bucura si din punct de vedere vizual incadrandu-se perfect in orice colt al baii, indiferent de marimea acesteia. Cabina de dus Kansas de la Romstal este disponibila in trei variante – 77×77 cm, 90×90 cm si 100×100 cm.

Cabina de dus reprezinta o optiune mai comoda de utilizat si mai simplu de instalat, fiind o alegere preferata de foarte multa lume pentru echiparea baii. Aceasta nu ocupa mult spatiu, fiind perfecta daca aveti o baie de mici dimensiuni. ROMSTAL a conceput o cabina de dus pe care nu aveti cum sa nu o luati in considerare. Cabina patrata Kansas este adecvata oricarui tip de baie, avand un design functional.

Cabina de dus este o varianta mult mai pragmatica pentru a beneficia de dusul zilnic. De cele mai multe ori preferam dusurile rapide bailor indelungate deoarece nu dispunem de timpul necesar sau dispozitia corespunzatoare. Cabina de dus Zeya Kansas de la ROMSTAL este exact ce va trebuie daca sunteti o persoana dinamica, activa, cu un ritm de viata modern. Aceasta este simplu de utilizat, facilitand accesul inauntru prin usa batanta. Dupa terminarea dusului dispuneti de spatiu suficient pentru a va sterge, fara sa imprastiati apa imprejur.

Investitia intr-o cabina de dus Kansas este una inspirata deoarece aceasta nu numai ca isi va gasi locul perfect in baie, dar va transforma experienta dusului intr-una placuta si extrem de igienica. Cabina de dus Kansas corespunde tuturor exigentelor, fiind construita din materiale de calitate si avand o forma potrivita unui dus cu adevarat perfect.

Eleganta si extrem de functionala, cabina de dus Kansas va completa excelent baia, fiind exact produsul de care aveti nevoie pentru un dus perfect in fiecare zi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *