Solutii de Amenajari

O baie de vis se obține ușor când primești ajutor de la Romstal

Doriti sa va renovati baia sau, mai bine, sa construiti una noua? Ati nimerit unde trebuie! Despre amenajarea baii trebuie neaparat sa vorbiti cu Romstal! De ce? Pentru ca este o actiune pe care o luam in serios inca din faza de proiectare pana la rezultatul final.

Amenajarea baii presupune imaginatie, stil si,nu in ultimul rand, utilitate. Avem tot ce va trebuie chiar aici! Din punct de vedere vizual totul trebuie sa arate ca la carte. Trebuie subliniate acele tendinte care se regasesc in cultura actuala si care pot fi considerate ca si standard in care se incadreaza tipologiile de amenajare. Romstal colaboreaza pentru cele mai bune rezultate cu peste 100 de arhitecti si designeri pentru ca una din cele mai importante incaperi ale casei sa devina locul in care tu sa te simti bine.Romstal arhitecti

Functionalitea este la fel de importanta ca impactul vizual. Avem in portofoliu cele mai bune produse de baie – obiecte sanitare ceramice, cabine de dus, cazi, baterii, accesorii de baie. Intre acestea se remarca sute de produse prietenoase cu mediul care asigura economia de apa si energie.

Armonia dintre elemente din baie, unitatea dintre forme si culorile deschise ale acestora sunt factorii de succes pentru un design interior de efect. Pentru a-ti permite exact produsele de care ai nevoie organizam promotii regulate. Alege, de exemplu, un mobilier de baie fara manere, cu sistem de deschidere prin apasare (push-to-open) sau, si mai bine, cu sistem de culisare destinat usilor de dulap, care permite deshiderea usoara a usilor si care nu ocupa spatiu atunci cand sunt deshise.

Gresia si faianta vor pune in valoare linia eleganta a obiectelor sanitare sau accesoriile atent lucrate ale mobilierului. Puteti alege dintr-un stoc enorm de placi ceramice de milioane de metri patrati. Puteti opta pentru o faianta ale carei nuante pun in valoare fiecare detaliu al baii. Cu acelasi succes putem crea un decor sau o amenajare folosind culori puternice si dense.

In concluzie, daca doresti o baie mereu eleganta, confortabila si, in primul rand, functionala, trebuie sa apelezi la Romstal. Nu numai ca iti oferim produsele de care ai nevoie la cele mai bune preturi ci iti punem la dispoztie si peste 5000 de instalatori parteneri care sa te ajute sa montezi obiectele de baie achizitionate.Instalatori Romstal

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *