Stiri

Nu astepta Black Friday! Prinde reducerile Romstal de pana la 80%

Noiembrie incepe cu surprize mari la Romstal! Compania noastra organizeaza o promotie speciala pentru toti clientii. Nu trebuie sa ramai in stand-by in asteptarea promotiilor de BLACK FRIDAY.  In perioada 1 – 11 noiembrie ti-am pregatit reduceri semnificative, de pana la 80 %, atat in magazine, filiale, reprezentante dar si in magazinul nostru online.


Bucura-te de reduceri de pana la 80% la toata gama de produse. Poti alege dintr-o sumedenie de obiecte sanitare de la cei mai cunoscuti producatori de pe piata, gresie si faianta de cea mai buna calitate, centrale termice, cazane, calorifere, aparate de aer conditionat, panouri solare si multe altele, produse cu adevarat inovatoare de la branduri celebre.

De aici iti poti alege lavoarul si vasul wc care sa fie imbinate util cu mobilerul de baie. Tot de aici poti selectiona produsele care sa-ti formeze noul sistem de incalzire, plecand de la centrala si terminand cu radiatoarele in dimensiunile dorite. Produsele ECO au, de asemenea, locul lor online.

Ambitia noastra este sa va oferim cele mai bune produse pentru casa dumneavoastra! Pentru a va depasi asteptarile încercam in fiecare zi sa va oferim promotii ca sa va faciliteze accesul la acestea. Nu trebuie sa astepti saptamana de Black Friday! Vino acum in magazinele noastre sau navigheaza online pe site-ul Romstal si descopera produsele care ti se potrivesc!

Acum veti putea obtine designul deosebit visat pentru casa gratie produselor de mare calitate disponibile. Alegand produse certificate va asigurați o combinatie de design contemporan si excelenta functionalitate.

Este momentul sa te bucuri de reduceri incredibile la Romstal! O noua campanie de promotii se desfasoara chiar in aceste momente si dureaza pana la sfarsitul lunii in toate magazinele noastre!

Alatura-te si tu milioanelor de clienti multumiti care au golit rafturile filialelor noastre din toata tara sau ale magazinului online romstal.ro! Ai la dispozitie mii de produse din categorii precum – incalzirea casei, obiecte sanitare si accesorii, baterii de baie & bucatarie. Da start noilor tale proiecte cu produse moderne de la cele mai importante branduri din industrie!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *