Solutii de Amenajari

NOU la Romstal – Filtrele Ecosoft

Cu totii ne dorim cea mai curata apa pentru noi si membrii familiei. Din pacate solutia cea mai utilizata este achizitionarea apei imbuteliate care ne afecteaza direct in mod financiar si indirect prin efectele negative pe care le are asupra mediului inconjurator. Solutia este insa la indemana oricui. Putem obtine apa pura chiar de la propriul robinet cu noile aparitii de la Romstal, filtrele Ecosoft.

Avem diverse tipuri de filtre apa pentru a satisface toate gusturile. Descopera sistemele Ecosoft cu osmoza inversa si bucura-te de cea mai curata apa. Osmoza inversa este procesul prin care, prin aplicarea unei presiuni, se forteaza moleculele de solvent sa treaca printr-o membrana semipermeabila, de la solutia mai concentrata catre cea diluata. Folosind osmoza inversa apa contaminata poate fi trecuta printr-o membrana – care retine molecule cu dimensiuni mai mari decat ale apei – fiind astfel separata de agentii poluanti.

Sistemul de osmoza inversa este format din diverse trepte de filtrare in functie de produsele pe care le alegeti. Au loc procese de filtrare mecanica si chimica. Statia de osmoza dispune de un filtru echipat cu cartus din carbune activ bloc care retine impuritatile mecanice, susbstantele organice si clorul.

Afla mai multe despre produsele Ecosoft pe care ti le punem la dispozitie:

1) Sistem Triplu Pentru Curatarea Apei Ecosoft

Sistem triplu de filtrare a apei Ecosoft este o solutie accesibila pentru purificarea eficienta a apei potabile. Curatarea apei se efectueaza in 3 etape, pentru fiecare dintre acestea fiind prevazut un cartus separat ca parte a filtrului.

Apa filtrata prin sistem triplu Ecosoft poate fi utilizata pentru baut, prepararea mesei si bauturilor, udarea florilor, precum si pentru electrocasnice (fier de calcat, aparate de gatit cu abur, umidificator de aer).

ETAPELE DE FILTRARE

In timpul functionarii filtrului, apa trece la rind prin 3 cartuse

Etapa 1: Indeparteaza impuritatile mari din apa: nisip, rugina si alte impuritati mecanice. In interiorul carcasei se afla un cartus de polipropilena.

Etapa 2: Inmoaie apa, elimina clorul, substantele nocive organice si metale, fenoli si produse petroliere. In interiorul cartusului se afla material de filtrare cu tehnologie Ecomix.

Etapa 3: In ultima etapa are loc filtrarea fina a apei. In cartus se gaseste carbon activat cu nuca de cocos, ceea ce face ca apa sa aiba un gust bun.

 

2) Sistem Cu Osmoza Inversa Ecosoft 6-50 Cu Mineralizator

Filtrul cu osmoza inversa Ecosoft Standard este conceput pentru a purifica apa potabila din case si apartamente cu presiune scazuta in conducta de apa rece. Filtrul elimina 99,8% din contaminanti, inclusiv bacteriile si virusurile. Apa tratata este complet sigura pentru corpul uman. Este ideal atit pentru baut, cat si pentru gatit.

Beneficiile osmozei inversa

Osmoza inversa este cea mai avansata tehnologie de tratare a apei la dispozitia tuturor. Elementul principal al filtrului este o membrana cu osmoza inversa. Filtrul Ecosoft Standard are o membrana cu o capacitate de 8 l/h. Apa purificata nu necesita fierbere si este complet sigura pentru copiii mici.

Cu un filtru cu osmoza inversa, va puteti bucura de apa curata si gustoasa la un pret accesibil in fiecare zi.

Filtrul cu osmoza inversa Ecosoft Standard cu pompa este potrivit pentru apartamente si case cu presiune scazuta a apei. Ofera apa de calitate ideala unei familii de 3 persoane. In procesul de filtrare, apa trece prin 6 etape succesive, pentru fiecare dintre acestea fiind prevazut un cartus separat in filtru.

 

3) Sistem Cu Osmoza Inversa Ecosoft 5-50 Fara Mineralizator

In procesul de filtrare, apa trece prin 5 etape succesive, pentru fiecare dintre acestea fiind prevazut un cartus separat in filtru.

Prima etapa

Filtrarea prealabila a apei de impuritatile mecanice. Trecand printr-un cartus din fibra de polipropilena apa este purificata de nisip, namol si rugina.

A doua etapa

Purificarea apei impotriva substantelor organice si organoclorura, precum si clor. Gustul, culoarea si mirosul apei se imbunatatesc. In interiorul cartusului este carbune activat sub forma de granule.

A treia etapa

Finisarea filtrarii apei din cele mai mici particule de impuritati mecanice din fata membranei cu osmoza inversa.

Al patrulea pas

Etapa principala de filtrare. Apa dupa prefiltrare, ajunge la membrana, care retine in mod fiabil 99,8% din contaminanti.

Al cincilea pas

Postcarbon – ofera apei purificate un gust usor, putin dulce.

 

4) Sistem Cu Osmoza Inversa Ecosoft P’Ure Balance

Combinatia intre procese naturale si tehnologiile pe care le-am creat

Tehnologia AquaSpring – echilibrul intre calciu si minerale de magneziu face ca apa sa fie racoritoare, gustoasa si sanatoasa.

Tehnologie AquaGreen, datorita careia filtrul este economic si ecologic.

Economiseste pina la 20 000 litre de apa pe an*

Durata de viata a cartuselor de doua ori mai mare – doar doua deserviri anuale*

* – in comparatie cu filtre cu osmoza inversa standarde.

Osmoza inversa garanteaza siguranta apei – chiar si copiii mici o pot bea.

Apa curata, racoritoare, este usor de obtinut direct acasa.

Proiectarea filtrului bine gindita fac ca filtrul sa fie compact si convenabil:

  • se potriveste sub orice chiuveta
  • poate fi instalat vertical sau orizontal
  • filtrul este rigid- nu este necesara fixare suplimentara

Tehnologia de filtrare

1) Cartus pentru filtrarea mecanica – elimina nisipul, namolul si rugina din apa

2) Cartus din carbune activ granulat – elimina clorul si mirosuri neplacute din apa

3) Cartus AquaGreen – protejeaza membrana

4) Membrana Dow Filmtec ™ – purifica apa de 99,8% din impuritati, inclusiv virusi si bacterii

5) Cartusul AquaSpring – imbogateste apa filtrata cu calciu si magneziu

6) Post-filtru de carbon – imbunatateste gustul si mirosul apei.

 

5) Sistem Cu Osmoza Inversa Ecosoft P’Ure 6-50 Aquacalcium

Filtru cu osmoza inversa Ecosoft P’URE AquaCalcium — este compus din:

  • membrana Filmtec— lider in domeniul osmozelor inverse
  • 6 trepte de filtrare, incusiv imbogatirea cu minerale de calciu pana la 280 litri de apa pe zi
  • vas de acumlare cu volum util de 7 litri

Filtrul este instalat in bucatarie sub chiuveta.

Proiectat pentru a filtra numai apa rece.

Beneficiile osmozei inverse

Tehnologia osmozei inversa elimina 99,8% din contaminanti din apa. Acesta este cel mai avansat tratament de apa potabila disponibil pentru uz casnic.

Componenta principala a filtrului este membrana cu osmoza inversa Filmtec de la compania americana DOW. Purifica apa la nivel molecular, eliminand tot felul de contaminanti, chiar bacterii si virusi.

Membrana cu osmoza inversa este o tesatura polimerica semi-permeabila. Porii sai sunt de 200 de ori mai mici decat dimensiunile virusurilor, astfel incat filtrarea apei cu membrana garanteaza o protectie biologica completa. Apa purificata in acest fel nu trebuie sa fie fiarta. Este complet sigur pentru persoanele de orice varsta, chiar si pentru copii mici.

Imbogatirea apei cu cantitatea necesara de calciu

Conform cercetarilor Organizatiei Mondiale a Sanatatii, calciul este absorbit in aceeasi masura, atat din alimente, cat si din apa. Datorita mineralizatorului AquaCalcium veti primi zilnic cantitatea necesara de calciu.

Beneficiile calciului pentru organism

Calciul este un element vital pentru om si cel mai frecvent oligoelement din organism. In fiecare zi trebuie sa obtineti cantitatea necesara de calciu:

– pentru copii si adolescenti – pentru formarea si cresterea corecta a elementelor sistemului musculo-scheletice

-pentru adulti – pentru a pastra energia si vitalitatea

– persoane din generatia mai in varsta – pentru a reduce riscul aparitiei si dezvoltarii unui numar de boli asociate varstei

Apa cu calciu este ideala pentru persoanele cu un stil de viata activ si pentru cei care, datorita angajarii, isi incalca dieta.

Cum functioneaza AquaCalcium?

AquaCalcium — este un cartus inlocuibil umplut cu granule de minerale. Proiectarea mineralizatorului este gandita astfel incat sa asigure debitul de apa pe care il au sursele naturale din munte. Drept urmare, continutul de calciu este intotdeauna mentinut la 55-65 mg/l.

Filtrul cu osmoza inversa Ecosoft P’URE AquaCalcium va asigura o familie de pana la 5 persoane cu apa potabila de calitate perfecta. Potrivit pentru curatarea apei de la robinet, precum si a apei dupa filtrare, filtrul este instalat atat in apartament, cat si la o vila.

 

6) Filtru Anticalcar Ecosoft “Ecozon 200″, 1/2” ( P/U Boiler Si Microcentrala)

Filtrul Ecosoft Scalex inseamna protectia elementelor de incalzire a cazanului si bolerului impotriva depunerilor sarurilor de duritate (calcar), economisirea energiei datorita elementului de incalzire „curat” si transferului sau de caldura 100%, functionarea stabila a centralei si a boilerului

Avantajele filtrului Ecosoft Scalex

– Resursa de 20.000 litri (6 luni de functionare).

– Temperatura ridicata de lucru a apei incalzite pana la 105°C.

– Nu contine fosfati – duanatori pentru oameni si natura.

– Protectie impotriva impuritatilor mecanice.

 

7) Cartus Ecozon Pentru Filtru “Ecozon 200”

Cartusul este destinat inlocuirii filtrului anticalcar Ecosoft Scalex pentru cazane si boilere. In interiorul cartusului este un material inovator de filtru dezvoltat de oamenii de stiinta ucraineni.

Tehnologia unica are un efect complex asupra sarurilor de duritate, nu le permite sa se acumuleze pe elementele de incalzire ale cazanelor Si boilerului.

Datorita faptului ca filtrul nu contine fosfati, este hipoalergenic pentru oameni Si absolut inofensiv pentru mediu.

Nisipul, namolul, rugina si alte suspensii mecanice cu dimensiunea de pana la 100 microni sunt eliminate datorita plasei de nylon a cartusului. Aceasta ofera o protectie suplimentara pentru cazan si boiler.

Principalele avantaje

– Nu contine fosfati si polifosfati – inofensivi pentru oameni si natura

– Efect complex asupra sarurilor de duritate

– Protectie suplimentara impotriva impuritatilor mecanice – cartus cu plasa din nailon 100 microni

– Economii de energie de pana la 30% datorita elementului de incalzire „curat” si transferului sau de caldura 100%

– Temperatura ridicata de lucru a apei incalzite – pana la 105 ° ¿

 

8) Rezerva Ecozon Pentru Filtru “Ecozon 100”

Rezerva filtrului Ecosoft Scalex este utilizat in filtre anticalcar pentru masinile de spalat haine si vase.

Un material inovator dezvoltat de oamenii de stiinta ucraineni. Tehnologia unica are un efect complex asupra sarurilor de duritate, nu le permite sa se acumuleze pe elementele de incalzire ale masinilor de spalat vase si haine.

Ce modificari vor aparea atunci cand utilizati un filtru anticalcar?

– Odata cu inlocuirea la timp a umpluturii, nu veti face griji pentru masina dvs. de spalat, urmarind reclame pentru produse anticalcar scumpe.

– Hainele se vor deteriora mai putin in timpul procesului de spalare si isi vor pastra culoarea naturala.

– Veti simti economie semnificativa de energie.

Principalele avantaje

– Nu contine fosfati – inofensivi pentru oameni si natura

– Suficient pentru 2 inlocuitori in filtre anticalcar Ecosoft Scalex pentru masinile de spalat.

– Economie de energie cu pana la 30% datorita elementului de incalzire „curat” si transferului sau de caldura 100%

– Economie cu pana la 40% in praf de spalat datorita legarii sarurilor de duritate si utilizarii eficiente 100% a prafului de spalat

– temperatura ridicata de lucru a apei incalzite – pana la 105 ° C

 

9) Filtru Anticalcar Ecosoft “Ecozon 100″, 3/4” ( P/U Masina De Spalat)

Filtrul Ecosoft Scalex va reduce costurile

– detergenti anti-calcar nu mai sunt necesari

– masina de spalat haine si vase va dura mai mult

– elementul de incalzire pur se incalzeste mai rapid – economisirea energiei

In plus, hainele isi vor pastra culoarea, forma.

Cum functioneaza filtrul

Mediul de filtrare ecosoft scalex elibereaza cantitatea de substanta necesara pentru a preveni acumularea calcarului.

Este important sa stiti ca filtrul anticalcar nu inmoaie apa, dar, in acelasi timp, afecteaza sarurile de duritate, protejand elementele de incalzire ale masinii de spalat sau a masinii de spalat vase.

Filtrul combate complex problema calcarului

  1. Oprirea cresterii cristalelor de calcar – impiedica formarea cristalelor intr-o retea de cristale si „fixarea” pe elementul de incalzire.
  2. Distrugerea embrionilor de cristale a calcarului – le „rupe” in particule mai mici.
  3. Un obstacol in calea conectarii intre ele – cristale sunt „invelite” si nu le permite sa se lipeasca intre ele.

Datorita faptului ca filtrul nu contine fosfati si polifosfati, este hipoalergenic pentru oameni si absolut inofensiv pentru mediu, in contrast cu utilizarea filtrelor de polifosfat.

Datorita faptului ca filtrul nu contine fosfati si polifosfati, este hipoalergenic pentru oameni si absolut inofensiv pentru mediu, in contrast cu utilizarea filtrelor de polifosfat.

 

10) Set De Cartuse Pentru Sistem Cu Osmoza Inversa Ecosoft (1-2-3) (Cpv3Ecoexp)

Setul include trei cartuse Ecosoft necesare pentru prefiltrarea apei in fata membranei, intr-un filtru cu osmoza inversa.

Viata in casa dumneavoastra se va schimba odata cu aparitia filtrului Ecosoft, asa cum este:

– veti avea acces la apa potabila absolut curata si sigura

– bucatele vor avea un gust mai bun

– ceaiul si cafeaua vor avea un gust si aroma naturala

– apa filtrata poate fi bauta fara fierbere

Setul de cartuse este compatibil pentru filtrele cu osmoza inversa de la alti producatori.

 

11) Set De Cartuse Pentru Sistem Cu Osmoza Inversa Ecosoft (1-2-3) Pure Aquacalcium

Setul include trei cartuse Ecosoft, care sunt necesare pentru prefiltrarea apei în fata membranei într-un filtru casnic cu tehnologie osmoza inversa.

Setul imbunatatit include doua cartuse din carbon, deci este potrivit pentru apa cu un continut ridicat de clor.

Setul îmbunatatit de cartuse ecosoft 1-2-3 pentru filtrul cu osmoza inversa este

– apa limpede, fara nisip, rugina si miros de clor

– protectia membranei cu osmoza inversa

– resursa rîdicata impotriva clorului

– pret accesibil de la un producator ucrainean

 

12) Set De Cartuse (Membrana Si Postcarbon) Pentru Sistem Cu Osmoza Inversa Ecosoft

Set membrana si cartus post carbon

Membrana este elementul principal al filtrelor cu osmoza inversa casnic. Membrana este cea care face ca apa de la robinet sa fie potabila si sigura chiar si pentru copii.

Cu o panza pentru membrana americana de la un lider din industrie si experienta unui important producator ucrainean, puteti sa nu va faceti griji pentru calitatea apei dvs.

Postcarbon Ecosoft este proiectat pentru tratarea finala a apei.

Este instalat ca ultimul pas in filtrele cu osmoza inversa casnica.

Contine carbon activat de inalta calitate din coaja de nuca de cocos, corecteaza gustul si mirosul apei purificate, oferindu-i un gust rafinat dulce.

 

13) Cartus Mineralizator Pentru Sistemul Cu Osmoza Inversa Ecosoft (Pd2010Eco)

Cartus mineralizator pentru sistemul cu osmoza inversa

Beneficiile de baza

– Apa cu minerale esentiale

– Apa gustoasa – amestecul din mineralizator contine carbune din coaja nuca de cocos

– Usor de instalat – accesorii inclise

– Materialul carcasei – plastic primar fabricat în UE

– Fiecare mineralizator este testat pentru scurgeri

– Compatibil cu filtrele cu osmoza inversa de la alti producatori

Principalul lucru despre mineralizator

Mineralizatorul Ecosoft corecteaza simultan compozitia minerala a apei, pH-ul si proprietatile sale organoleptice.

De obicei este a sasea etapa în filtrele cu osmoza inversa.

Contine un amestec de calcita si carbon activat din cochilii a nucei de cocos.

Rezultatele utilizarii

Odata cu înlocuirea la timp a mineralizatorului, apa dupa filtrul cu osmoza inversa va fi nu numai sigura, ci si gustoasa (gust rafinat dulciu)

Veti primi mineralele necesare organismului uman

Apa tratata nu va contine mirosuri neplacute

Cum functioneaza

Mineralizatorul Ecosoft este un corp cilindric, în interiorul caruia exista un amestec – calcita si carbune activ dintr-o coaja de nuca de cocos. În timpul functionarii filtrului cu osmoza inversa, apa trece prin amestecul cartusului, care îmbogateste apa cu minerale si neutralizeaza gusturile si mirosurile neplacute.

Fitingurile sunt deja presate în corpul mineralizatorului Ecosoft, astfel încat instlarea lui va dura 2-3 minute.

 

14) Filtru Mecanic Apa Rece Ecosoft 10″, Fi, 1/2″, (Carcasa 2,5X10″, Suport,Cheie, Cartus 5 Mkm)

Filtrul mecanic Ecosoft 1/2″ este conceput pentru filtrarea apei menajere reci. Indeparteaza eficient nisipul, namolul, rugina si alte impuritati mecanice mai mari de 5 microni de la apa de la robinet si din fintina.

Ce modificari se vor intampla dupa cumpararea unui filtru?

Va veti bucura sa faceti un dus sau o baie in apa limpede.

Duzele unui cap de dus nu se vor infunda.

Aparatele electrocasnice si instalatiile sanitare vor avea o durata de viata mai indelungata.

Montarea filtrului.

Instalarea filtrului este efectuata de un tehnician calificat.

Pentru a asigura functionarea normala a filtrului, si pentru a preveni situatiile de avarie create de suprapresiune in conducta, se recomanda utilizarea unui regulator suplimentar de presiune la conectare, care este montat in linia din fata filtrului.

Filtrul este conectat la alimentarea cu apa folosind conducte de plastic. Este posibil sa aveti nevoie de accesorii sau adaptoare suplimentare (nu sunt incluse in kitul de filtrare).

Filtrul reprezinta un corp (carcasa), in interiorul caruia este plasat un cartus.

In timpul procesului de filtrare, apa este furnizata catre cartus, care elimina impuritatile mecanice. Ca urmare, obtineti apa curata.

 

15) Filtru Mecanic Apa Rece Ecosoft 10″, Fi, 3/4″, (Carcasa 2,5X10″, Suport,Cheie, Cartus 5 Mkm)

Filtrul mecanic Ecosoft 3/4″ este conceput pentru filtrarea apei menajere reci. Indeparteaza eficient nisipul, namolul, rugina si alte impuritati mecanice mai mari de 5 microni de la apa de la robinet si din fintina.

Ce modificari se vor intampla dupa cumpararea unui filtru?

Va veti bucura sa faceti un dus sau o baie in apa limpede.

Duzele unui cap de dus nu se vor infunda.

Aparatele electrocasnice si instalatiile sanitare vor avea o durata de viata mai indelungata.

Montarea filtrului.

Instalarea filtrului este efectuata de un tehnician calificat.

Pentru a asigura functionarea normala a filtrului, si pentru a preveni situatiile de avarie create de suprapresiune in conducta, se recomanda utilizarea unui regulator suplimentar de presiune la conectare, care este montat in linia din fata filtrului.

Filtrul este conectat la alimentarea cu apa folosind conducte de plastic. Este posibil sa aveti nevoie de accesorii sau adaptoare suplimentare (nu sunt incluse in kitul de filtrare).

Filtrul reprezinta un corp (carcasa), in interiorul caruia este plasat un cartus.

In timpul procesului de filtrare, apa este furnizata catre cartus, care elimina impuritatile mecanice. Ca urmare, obtineti apa curata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *