Obiecte sanitare

Nou la Romstal – Accesorii de baie moderne de la Dezit începând de la 19 lei

Romstal va propune astazi accesorii pentru baie de la producatorul Dezit. Avem trei serii deosebite (Maine, New Jersey, Vermont) care se vor potrivi perfect in baia dumneavoastra. Acestea se remarca prin designul simplu si modern.

In functie de preferintele dumneavoastra puteti opta pentru produse din orice serie Dezit. Acestea sunt formate din diverse modele de portsapun, suporturi prosop sau hartie igienica, pahare de baie si agatatoare. Te ajutam sa te incadrezi in curentul minimalist dotand perfect orice baie cu accesorii de calitate. Primul lucru care ne atrage atentia este reprezentata de culoarea neutra a elementelor. Produsele ies in evidenta si datorita liniilor clare care le decoreaza.

Cele trei serii sunt diferite ca design pentru a satisface cat mai multe gusturi. Aspectul este dat in principal de materialele folosite in productie, sticla si inoxul.

Produsele Dezit destinate organizarii baii sunt simple si eficiente. Cu ajutorul acestora baia va capata un aspect ireprosabil. Sunt foarte simplu de intretinut si au durata mare de viata. Sunt o investitie sigura, pe care o vom aprecia cu siguranta. Baia va capata un aspect ingrijit si elegant, care va intregi stilul acesteia!

romeo

Romeo colaboreaza la blogul Romstal inca din 2016. A scris articole care v-au adus informatii despre cele mai noi aparitii din portofoliul companiei. “Aici, la Romstal, una dintre cele mai importante companii din domeniu, am expunerea necesara pentru a transmite ideile mele consumatorului final. Este foarte important sa transmitem clientilor cat de vital este sa aleaga produse moderne pentru casele lor. Acestea ii vor ajuta sa plateasca mai putin pentru resursele consumate si le vor mari garantat confortul. Intotdeauna sunt nerabdator sa aflu mai multe despre noile aparitii de pe piata si sa transmit informatiile mai departe celor care ne urmaresc.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *