Obiecte sanitare

Nou la Romstal – Accesorii de baie moderne de la Dezit începând de la 19 lei

Romstal va propune astazi accesorii pentru baie de la producatorul Dezit. Avem trei serii deosebite (Maine, New Jersey, Vermont) care se vor potrivi perfect in baia dumneavoastra. Acestea se remarca prin designul simplu si modern.

In functie de preferintele dumneavoastra puteti opta pentru produse din orice serie Dezit. Acestea sunt formate din diverse modele de portsapun, suporturi prosop sau hartie igienica, pahare de baie si agatatoare. Te ajutam sa te incadrezi in curentul minimalist dotand perfect orice baie cu accesorii de calitate. Primul lucru care ne atrage atentia este reprezentata de culoarea neutra a elementelor. Produsele ies in evidenta si datorita liniilor clare care le decoreaza.

Cele trei serii sunt diferite ca design pentru a satisface cat mai multe gusturi. Aspectul este dat in principal de materialele folosite in productie, sticla si inoxul.

Produsele Dezit destinate organizarii baii sunt simple si eficiente. Cu ajutorul acestora baia va capata un aspect ireprosabil. Sunt foarte simplu de intretinut si au durata mare de viata. Sunt o investitie sigura, pe care o vom aprecia cu siguranta. Baia va capata un aspect ingrijit si elegant, care va intregi stilul acesteia!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *